USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За контрабандні вітаміни чоловік отримав усне зауваження

25 Липня 2013 14:17
Водія з контрабандою Любомльський районний суд Волинської області спочатку визнав винним. Але згодом через «малозначність вчиненого правопорушення чоловіка звільнили навіть від адміністративної відповідальності». Він обійшовся усним зауваженням, - інформує «Під прицілом».

Контрабандні вітаміни та біодобавки на суму 19 448 гривень водій перевозив у багажному відділені автобуса. Однак товар виявили митники.

Спочатку чоловіка притягнули до адміністративної відповідальності за те, що він, мовляв, забув задекларувати 193 одиниці вітамінів і шість найменувань біодобавок, які планував перевезти через Ягодинську митницю. Але потім суд змінив рішення через, нібито, малозначність вчиненого злочину. І чоловік обійшовся усним попередженням.

На таке рішення Феміди заступник начальника Ягодинської митниці та виконувач обов’язків Любомльського міжрайонного прокурора подали апеляційну скаргу.

Апелянти мотивували, що суд першої інстанції безпідставно звільнив від адміністративної відповідальності правопорушника, адже не врахував безпосередніх предметів порушення митних правил й не з’ясував особи чоловіка. Також вони впевнені, що суд безпідставно послався на відсутність мотивації дій водія.

У повідомленні йдеться, що Апеляційний суд Волинської області вирішив постанову судді Любомльського районного суду залишити без зміни і апеляційні скарги не задовольняти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus