USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В Одесі на хабарі в 75 тисяч доларів затримали працівників «Воєнторгсервіс»

26 Листопада 2016 10:02
В Одесі при отриманні хабара 75 тис. дол. сьогодні затримано двох працівників державного підприємства "Воєнторгсервіс".

Як повідомила УНІАН прес-секретар військової прокуратури Південного регіону Яна Стекачева, 25 листопада військовою прокуратурою Одеського гарнізону Південного регіону України спільно з обласним управлінням СБУ викрито посадових осіб місцевої філії держпідприємства Міністерства оборони «Воєнторгсервіс».

"Встановлено, що за продовження договорів оренди контейнерів державного підприємства, розташованих на промринку "7 кілометр", вищевказані особи вимагали хабарі у підприємців", - сказала Стекачева.

Загалом зловмисники планували отримати по 20 тис. дол. від 45 підприємців. У цілому вони сподівалися отримати майже 1 млн дол. "Безпосередньо під час отримання першої частини неправомірної вигоди у сумі 75 тис. дол. - по 5 тис. з 15 підприємців - правоохоронцями затримано двох посадових осіб зазначеного держпідприємства", - сказала прес-секретар. Наразі тривають невідкладні слідчі дії. Затриманим особам готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (хабарництво) КК України, та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Жора М.В. Показати IP 26 Листопада 2016 10:08
Скільки не затримуй , а поки не будуть садити - толку як з козла молока в цій роботі . Гидко слухати і читати , затримують і випускають . Напишіть кого із затриманих в 14-15 роках посадили ???
123 Показати IP 26 Листопада 2016 11:07
Следующие будут брать в два раза больше, ибо не.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus