USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні найнижчі в Європі зарплати

10 Грудня 2016 22:20
Україна за рівнем заробітних плат посідає останнє місце серед країн Європи.

Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева під час години запитань до уряду у Верховній Раді, повідомляє business.ua.

"За рівнем заробітної плати Україна посідає ганебне останнє місце в Європі, куди ми всі так прагнемо. А серед країн колишнього СРСР ми випереджаємо лише Таджикистан", - заявив Рева. За спростував звинувачення про "зрівняйлівку" оплати праці кваліфікованих і некваліфікованих працівників після підвищення мінімальної зарплати. "Під час зростання мінімальної заробітної плати одночасно пропонують підвищити розмір мінімального окладу працівника першого тарифного розряду до 1600 гривень. Тобто, до розміру затвердженого прожиткового мінімуму для працездатних осіб. Так посадовий оклад працівника першого тарифного розряду з січня 2017 року зросте на 44%. Таким чином ліквідують 265 гривень розриву, який існує між цим показником та затвердженим прожитковим мінімумом. Це вперше за 20 років", - наголосив Рева.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лол Показати IP 10 Грудня 2016 22:26
То вже не 3200 а 1600? А собі вельмизасрані депутати збільшили зп в 2 рази. Хід конем. Простий українець знову лох
Люди Показати IP 10 Грудня 2016 22:38
Запитайте хто небудь Реви а де людям в Україні взагалі влаштуватись на роботу можна???? Вже ж ті хто при владі -їх же влаштовують а як жити людям які безробітні?? Влада така що жах !
Василий до Люди Показати IP 11 Грудня 2016 13:39
Не с теми странами идёт сравнение. Тут с африканскими странами нужно сравнивать
ВАСЯ Показати IP 10 Грудня 2016 22:44
А РЕва до людей питав як їм жити і де взяти гроші пеніонерам???? Як вижити ? А лікарям добавили а іншим як рабами бути ? Ви що в одних забираєте а іншим добавляєте?? Влада не можете працевлаштувати людей -то платіть їм гроші як у Європі роблять!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Васі до ВАСЯ Показати IP 11 Грудня 2016 09:50
Займися своєю приватною справою,не чекай від держави подарунків.Чи ти хочеш бути рабом!
ГАВРИЛО Показати IP 11 Грудня 2016 09:48
Така зараз брехня. Люди держслужбоіці які на пенсії добавок не мають взагалі вже давно до пенсії. Працювали на державу і ця влада фігу їм показала. А при Януковичу-втікачу держслужбовцям хоч платили більш достойну пенсію, а зараз влада тільки свої декларації заповнила з міліонами то це що не те саме що приянуковичу було -крадуть і розказують які вони хороші що все для людей -мінімалку підняли а ціни вгору лізуть. Подивіться на цінники шановні Міністри чи ви в магазини не ходите вам все закупляють і ви не знаєте що люди в сумепрмаркетах вибирають гнилі фрукти і овочі і хліб зараз неякісний іноді цвілий продають і ціна вже яка! ТО ви влада чи ви знищуєте народ свій таким харчуванням таким рівнем життя і такою брехнею. Усі чиновники державні жирують в деклараціях це люди побачили. І які результати всі чесно заробили? А де іншим людям такі роботи чи вони раби для вас?
Патріот В. Показати IP 11 Грудня 2016 10:38
" Перше міце " хоть в чомусь - це результат всіх рехформ ...!!! А ще судячи з декларацій , ми на першому місті в Європі по числу мільйонерів в структурах влади ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus