USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В ЄС скасують плату за роумінг

27 Жовтня 2015 22:00
Європейський парламент ухвалив закон про скасування додаткової плати за використання мобільних телефонів під час поїздок в інші країни Європейського Союзу. Про це інформує ВВС.

Згідно з документом, плату за роумінг усередині ЄС блокують з квітня наступного року і повністю скасують в червні 2017 року.

Вартість відправки текстових повідомлень, дзвінків і виходу в інтернет з мобільних пристроїв буде коштувати для абонента однаково як у країні проживання, так і в будь-якій іншій країні ЄС.

Деякі фахівці побоюються, що новий закон може спонукати мобільних операторів ЄС підвищити ціни на зв'язок, щоб компенсувати скасування роумінгу, але інші відзначають, що закон передбачає певні гарантії для запобігання такій ситуації.

Віце-президент Єврокомісії Андрус Ансип назвав закон "гарною угодою", яка принесе європейцям "відчутні вигоди".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus