USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україні стрімко зросте комуналка, – НБУ

18 Лютого 2010 13:48
Нацбанк передбачає, що комунальні тарифи в найближчому майбутньому почнуть стрімко зростати.
Нацбанк упевнений, що тарифи на житлово-комунальні послуги необґрунтовано занижені, і пророкує стрімке зростання цін у цій галузі.
 
Постійне перенесення термінів підвищення адміністративно-регульованих цін, незважаючи на взяті зобов\'язання в рамках програми з Міжнародним валютним фондом, призвело до зниження тарифів на житлово-комунальні послуги істотно нижче економічно обґрунтованого рівня, вважають експерти Національного банку України (НБУ).
«Внесок адміністративних цін в зростання індексу споживчих цін протягом 2009 року становив лише 2,2 процентних пункти. Така ситуація може спровокувати стрімке зростання цін у цій категорії послуг у майбутньому», - йдеться в повідомленні НБУ, передає ТСН.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Zheniok Показати IP 18 Лютого 2010 14:14
проснулися блін, вже давно подорожчало далі-нікуди
seal Показати IP 18 Лютого 2010 14:39
ЖЕК передбачає - в Україні долар і євро невдовзі стрімко подорожчають. Житлово-експлуатаційна контора упевнена, що курс гривні до долара на сьогодні необгрунтований. Експерти ЖЕК №7 вважають, що така ситуація в світлі останніх подій і позик МВФ довго продовжуватись не може. Глибоко аналізуючи банківську систему України сантехнік Вася (по співробітництву провідний аналітик з фінансових питань ЖЕК №7) каже, що невдовзі повинне розпочатись стрімке зростання курсу долара по відношенню до гривні. :-) ІМХО, що у НБУ немає інших проблем, ніж вартість комунальних послуг??? Чи встановлення їх вартості тепер передали до НБУ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus