USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні збільшать податки на нерухомість та притиснуть «єдинників»

20 Вересня 2013 14:14
Проект бюджету на 2014 рік передбачає перегляд принципів оподаткування нерухомості.

Мінфін пропонує збільшити надходження за рахунок оподаткування об'єктів нежитлової нерухомості: готелів, офісів, торгових центрів, кафе, гаражів і критих паркінгів, - інформує «Економічна правда».

Об'єкти, які використовуються для ведення підприємницької діяльності, запропоновано обкладати податком за ставкою 2,7% за метр квадратний, інші об'єкти - 1%.

Підприємцям, які перебувають на єдиному податку, також слід очікувати змін.
Поправки до закону «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» передбачають, що «єдинників», які торгують в Україні хутрами, технікою, дорогоцінними каменями і металами, зброєю, зобов'яжуть мати касові апарати, а також вести книгу обліку витрат на придбання зазначених груп товарів.
При продажу таких товарів продавці будуть зобов'язані мати завірену копію митного документа, відповідно до якого було проведено митне декларування.

ЧИТАТИ ЩЕ: МІНІМАЛЬНУ ЗАРПЛАТУ В 2014 РОЦІ ЗБІЛЬШУВАТИМУТЬ ДВІЧІ

Мінімальна пенсія протягом року зросте на 65 гривень і до жовтня складе 1014 гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Факт Показати IP 20 Вересня 2013 15:39
Спасибо жителям Донбаса...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus