USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вартість проїзду у маршрутці на Волині підняли через м’які крісла

20 Листопада 2015 14:02
Водії автобусного рейсу №167 сполученням «Луцьк – Воротнів» підняли вартість проїзду, мотивуючи це м’якими кріслами в салоні, – пише «Вголос».

Як повідомили мешканці села Лище Луцького району, водії автобусного рейсу №167 «Луцьк – Воротнів» підняли тариф на проїзд на гривню до обласного центру, мотивуючи це «м’якою посадкою».

Мешканці села скаржаться, що вже майже місяць водії змушують їх платити на гривню більше, мотивуючи це тим, що в салоні м’які крісла.

«Майже місяць пасажири рейсу №167 їздять за підвищеним тарифом. Водії обґрунтовують зростання вартості проїзду «м’якою посадкою», тобто тим, що в салоні тепер м’які крісла. Річ у тім, що один з автобусів, які їздять у рейси, зараз у ремонті. А в ньому крісла в салоні було обшито шкірозамінником. Зараз же в рейс випустили автобус, в якому крісла з іншого матеріалу. З цього приводу між водієм і пасажирами виникали тривалі суперечки. Одна з них тривала 10 хвилин, бо водій відмовлявся їхати, поки йому не доплатять за проїзд. Також автобус часто не їде згідно з графіком, і це стало нормою», – розповіли мешканці села.

Крім того, пасажири скаржаться, що в салоні не вивішено тарифи на проїзд. А коли водія просять показати документ, він з великою неохотою витягає з кишені якийсь папірець, розібрати інформацію на якому неможливо.

Власниця рейсу №167 не змогла чітко пояснити, чи підвищували тариф упродовж останнього місяця.

«Ви розумієте, там нормальний тариф. Просто одні водії себе ображали, а інші – ні. Тому плата була різною за проїзд. Зараз один автобус у нас у ремонті. Водії їздять згідно з тарифами. У нас усі водії досвідчені, мають 20 років стажу. І взагалі, чому ви маєте писати про це?» – намагалася пояснити таку поведінку водіїв жінка.

Щодо того, що водії пояснюють зростання вартості перевезення необхідністю доплачувати за м’які крісла в салоні, то власниця рейсу запевнила, що це був жарт.

«Це в нас є такий один водій. Він так пожартував раз. Його неправильно зрозуміли», – пояснила вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
бодіч Показати IP 20 Листопада 2015 14:38
вони ще забули ввести доплату за прослуховування радіо в салоні та музики. а також за нові лампи, які краще освітлюють салон. непорядок! селянам покращили умови проїзду, їм мякше сидіти тепер стало, а вони ще й возмущатися!
ВВВ до бодіч Показати IP 20 Листопада 2015 15:07
а стоячим мякше стояти?...
даша Показати IP 20 Листопада 2015 15:07
мене дивує така невдячність людей. їм покращили умови, дбають про них, а вони скаржаться.
Селянка Показати IP 20 Листопада 2015 15:48
Крупа взагалі рачки їздить і переповнена вся так що радійте.
Анонім Показати IP 20 Листопада 2015 15:50
Краще б дороги зробили.
555 Показати IP 20 Листопада 2015 15:59
давайте деревяні лавочки поставимо.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus