USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Подорожчав проїзд у маршрутці №251 «Забороль-Підгайці»

5 Березня 2018 16:54
У приміській маршрутці №251, яка їздить у села Забороль та Підгайці, підняли вартість проїзду. Мешканці сіл обурені раптовим підвищенням тарифів, інформує Волинь24.

Жителька села Підгайці Луцького району Марія розповідає, що віднедавна проїзд у підгаєцькій маршрутці №251 подорожчав на одну гривню. Так, якщо раніше пасажири платили 5 гривень за проїзд, то тепер платять 6 гривень.

«Нам ніхто не сказав про те, що будуть піднімати вартість проїзду. Зайшла в маршрутку, кинула п’ять гривень, а водій кричить, що тепер проїзд підняли», - каже пані Марія.

Жінка каже, що підвищили й вартість дитячого квитка. Відтепер діти віком від 6 до 14 років платитимуть 2 гривні за проїзд замість однієї.

Директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка повідомив, що перевізник самостійно встановив вартість проїзду, згідно з своїми розрахунками.

«ОДА не узгоджує, не погоджує і не регулює тарифи на перевезення. Напередодні перевізник лише повідомив департамент про підняття тарифу», - прокоментував чиновник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
луцьк Показати IP 5 Березня 2018 18:50
а ціну по місту ще не підняли? Вже геть знахабніли...
. Показати IP 5 Березня 2018 19:10
Треба міняти перевізника і чиновників, які не вміють (не хочуть)юридично правильно укладатидоговори
Пасажир Показати IP 5 Березня 2018 22:25
Якийсь бред. Перевізник заключав з кимось договір на перевезення. То та друга сторона повинна контролювати цінову політику. Чому 6 грн, а не 8, 10? Де логіка в таких діях. Ті маршрутки 251 майже всі розтелепані. Після заміни маршруток №30 на №251 якість перевезення пасажирів значно погіршилась. Час брати за дупу тих реформаторів, які призвели до такої безгосподарності і повернути назад маршрутки №30, а цих наглих власників маршруток №251 гнати від корита подалі.
222 до Пасажир Показати IP 6 Березня 2018 10:12
Там один власник, ніби. Голубович. Що хоче, те і робить. І додзвонитись до нього по номеру, який вказаний в маршрутках, нереально. У вихідні дні їздять, коли їм хочеться. Зате, як плату за проїзд піднімати - вони перші. Саме головне, у всіх маршрутках (і сільських, і міських) проїзд для школярів 1 грн., а в них 2 грн. вже!
лучанин Показати IP 6 Березня 2018 10:06
А коли на базарі і в магазинах піднімаються ціни хтось попереджає???Подивіться як піднімають ціни на пальне і ніхто ні в кого не питає!!!
222 до лучанин Показати IP 6 Березня 2018 10:50
На базарі у вас є вибір: купити дорожче у цього продавця, чи пошукати дешевше у іншого, чи, може, купити меншу кількість. А в нас вибору немає, на роботу їхати треба. Бо не буде з чим на базар йти! Ось цим даний перевізник і користується!
Юля Показати IP 6 Березня 2018 14:12
В вихідні вони їздять приблизно через хвилин 30 а не через 10. Якщо вас щось не влаштовує,ходіть пішки.(я пишу за мешканців села Забороль). Коли їздив маршрут №25, то доїзжав тільки до школи, а інша частина села від маршрутки була відрізана. Хто пішки ходив, а інші їздили торчинськими маршрутками. Тому зараз будьте вдячні те що маєте, бо якщо перевізник відмовиться їздити, то в Заборолі маршрутки взагалі не буде. Сюди їздити ніхто не хоче. А на рахунок стану маршруток, то вони нічим не відрізняються від тих які їздять по місту.
111 до Юля Показати IP 6 Березня 2018 16:23
Якщо пасажирів не влаштовує якість перевезення, то перевізника треба замінювати. Знайдеться той, хто буде їздити по ціні міських маршруток і матиме з того прибуток сам і для людей буде добре. А так за що підняли ціну, якщо інтервал руху великий, якість маршруток ніяка? Перевізника пропхнули до корита, а той користується своїм монопольним становищем і вже зажерся. На даному маршруті суперовий пасажиропотік.
Юля Показати IP 6 Березня 2018 16:40
По міських тарифах жоден перевізник їздити не буде. Якби не знала, то не писала би цього. А перевізник тут ні до чого, там є власник кожного автобуса. А кого що не влаштовує, то йдіть на прийом в обласну адміністрацію.
оля до Юля Показати IP 7 Березня 2018 16:33
30їздив,,,,,а на даний час9.19.23.це ті якими я користуюсь в село заїзджають за 4грн......такщо погано ви знаєте,,,,,доречі потрібно змінити перевізника,,, от і все,,,,покійний Романюк мав в планах тролейбус до Підгайців пустити,так як у Гараджу ходить ......чому пінсіонери мають за 2.5км платити 6грн.....зажрався Голубович ....всіх коштів не заробиш....а деякі аукнутись можуть......не з кращої сторони.....
Ігор Показати IP 6 Березня 2018 16:47
На цей маршрут треба було поставити перевізника що обслуговує сполучення Кульчин- Жидичин. Вже би вартість була точно не 6 гривень.
фонд,..... Показати IP 7 Березня 2018 16:17
по міських тарифах,реально їздити,Підгайці лише 3км від міста.....і перевізника можливо поміняти от Голубович заплатив на ,,лапу,,,от і дали такого маршрута солідного прикормленого,доречі 30возила по міських тарифах маршруток було набагато більше на маршруті ,обладнана ,чиста не ламалася,....тай по інтернеті можливо було глянути де їде.....дали 251це геморой а не маршрутка ........брудні ,смердячі,а чого вартий сивий водій з вусами....але працюють зараз над цим маршрутом...,думаємо як поміняти перевізника......і це реально якби люди не були такі байдужі......
сергій Показати IP 7 Березня 2018 16:39
251пару раз їхав там реально брудні а одна з шторками ,як ,,,,в отанню путь,, .. ..а що на маршруті альтернативи не має.....мучяться люди........рано не влісти в вечері теж переповнений......доречі 30маршрут довше ходив...біля 23останній з міста в Підгайці їхав.....але якщо люди мовчать значить їм добре......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus