USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Від сьогодні декрет зараховуватимуть до робочого стажу. ВІДЕО

1 Липня 2013 12:51
Із 1 липня жінкам до страхового стажу зараховуватимуть період декретної відпустки.

Відповідна норма передбачена в законі «Про внесення змін до деяких законів України щодо призначення та індексацію пенсії», - йдеться у сюжеті Телеканалу 24.

Відповідно до законодавчих змін, страхові внески за період перебування у декреті платитиме роботодавець, виходячи з обсягу допомоги по вагітності та пологах.

В такому випадку Єдиний соціальний внесок становитиме 33,2% від цієї суми. Ще 2% буде утримуватися безпосередньо з самої допомоги, призначеної працівниці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ен Показати IP 1 Липня 2013 16:35
це повний піпєц, тепер роботодавці все робитимуть, щоб не відправити жінку в декрет зі своєї організації... жесть. Моло того, що податки дорівнюють заробітній платі то тепер ще й страхові внески за мамочок платити... офігєть держава!
данік Показати IP 1 Липня 2013 18:56
Скоро братимуть податки за те ,що ми живемо.дихаємо!Будемо мовчати так і буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus