USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Від сьогодні квитки на Бандерштат дорожчають

29 Липня 2013 10:30
Попередній продаж квитків на фестиваль «Бандерштат» закінчився сьогодні, 29 липня. Про це в ефірі телепрограми «Ранок Нової Волині» розповіла Голова Волинської молодіжної громадської організації «Національний Альянс» Майя Москвич.

З її слів, ще вчора квитки на фестиваль українського опору можна було придбати за 60 гривень на два дні. Від сьогодні та у день дійства, їх вартість становитиме – 80 гривень за один день та 100 гривень за два.

У вартість квитка також входить поселення в наметовому містечку, намет, зауважимо, треба мати свій. Вхід для дітей віком до 12 років, ветеранів УПА та організованих груп громадян з обмеженими фізичними можливостями буде безплатним. Дітей пропускатимуть виключно в супроводі дорослих.

Майя Москвич наголосила, що минулого року фестиваль тривав три дні. Відвідали його понад три тисячі людей з різних куточків України та з-закордону. Цього року організатори планують побачити не меншу кількість гостей.

Голова ВМГО «Національний Альянс» додала, що на відвідувачів чекатиме багато сюрпризів. Зокрема, хедлайнерами фестивалю стануть гурт Скрябін та Тартак, відбудуться гутірки з ветеранами УПА, Мустафою Найемом, Олесем Донієм, Юрієм Луценком.

А ще у програмі – музична, акустична та літературна сцени та викладення зображення тризубу за допомоги людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
запитання Показати IP 29 Липня 2013 13:20
1. А яка вартість тільки подивитись на "помираючого" Луценка? Чи можна задавати йому питання? 2. Чи буде Луценко проводити спаринги а-ля Франкфурт-на-Майні? Якщо так, то яка вартість квитка? 3. Чи розкаже комуністичний послідиш та соціалістичний викормиш, екс-самооборонець пан Доній про те, скільки коштують послуги в політичній проституції?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus