USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Військові Луцька завдали збитків бюджету на 100 тисяч гривень

30 Вересня 2013 17:29
У Луцьку військові посадовці через власну халатність завдали збитки державі на понад 100 тисяч гривень, повідомили у прес-службі прокуратури Волині.
За фактом відкрили кримінальне провадження, згідно з ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 367 - службова недбалість – Кримінального кодексу України.
25 вересня 2013 року Волинська прокуратура з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері відкрила кримінальне провадження відносно посадових осіб Луцького військового лісництва державного підприємства «Львівський військовий лісокомбінат».
При укладанні договорів підряду на виконання робіт зі здійснення розробки лісосіки службові особи військового лісництва не зауважили, що підприємці не є суб’єктами сплати податку на додану вартість. Відтак, завищили ціну договорів на суму понад 100 тисяч гривень, чим спричинили значні збитки державі.
Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus