USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Володимир-Волинські комунальники поневолі отримали 200 тисяч кредиту

3 Вересня 2013 09:52
«Володимир – Волинськтеплокомуенерго» отримав дозвіл офортмити кредитний ліміт на 200 тисяч гривень у «Приватбанку». Про це пише на своєму офіційному сайті депутат Володимир-Волинської міської ради Анатолій Сорока.

Під час сесії Володимир-Волинської міської ради депутати знову опинилися в заручниках обставин і були змушені дати дозвіл на новий кредит комунальному підприємству. Хоча такий кредит «Володимир – Волинськтеплокомуенерго» був би зовсім не потрібний, якби державою було відшкодовано більше 7 мільйонів гривень заборгованих комунальникам на погашення різниці в тарифах.

Як Волинські Новини повідомляли раніше, комунальне підприємство змушене було взяти кредит через те, що уряд не відшкодовує різниці в тарифах, а установи, що фінансуються з державного бюджету, несвоєчасно розраховується за отримані послуги.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИХ КОМУНАЛЬНИКІВ ЗАГАНЯЮТЬ У БОРГОВУ ЯМУ
Та на жаль, виходячи із ситуації, що склалася та зважаючи на необхідність підготовки до опалювального сезону депутати були змушені надати дозвіл Володимир – Волинському підприємству теплових мереж «Володимир – Волинськтеплокомуненерго» на оформлення в публічному акціонерному товаристві Комерційний банк «Приватбанк» кредитного ліміту на рахунок у розмірі 200 тисяч гривень.

Кредит має на меті фінансування витрат для здійснення господарської діяльності (в тому числі погашення податкових зобов’язань, виплати заробітної плати, та оплати за товари та послуги).

Що ж, діюча команда міської влади пішла найпростішим шляхом і замість того, щоб шукати джерела для підтримки підприємства у бюджеті, вирішила брати черговий кредит для комунальників.
ЧИТАТИ ЩЕ: ДЕПУТАТИ ДОЗВОЛИЛИ ЛУЦЬКВОДОКАНАЛУ «ЗАЛІЗТИ» У БОРГИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
правдивий Показати IP 3 Вересня 2013 13:25
Молодець редактор! Зі слова "поневолі" сміялись усім колективом!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus