USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинь переходить у режим економії

28 Лютого 2014 12:03
Бюджетна комісія обласної ради розпочала роботу.

Перед початком засідання сьогодні, 28 лютого, голова обласної ради Валентин Вітер зазначив, що комісія мусить обговорити бюджет 2014 року і «згладити усі гострі кути».

Голова бюджетної комісії, депутат облради Анатолій Грицюк зауважив, що Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив, що в державній економіці – критична ситуація.

«Всі міністерства входять в режим глибокої економії. Це саме мусить бути і в кожному нашому департаменті, управлінні», - зазначив Анатолій Грицюк.

Депутати зауважили, що ладні скрупульозно вивчати бюджет по кожній статті. А тому питання бюджету області внесли першим у порядок денний сесії Волинської обласної ради.

Нагадаємо, 5 березня відбудеться чергова сесія облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Директор Показати IP 28 Лютого 2014 12:38
Любомль Райвідділ освіти Ось вам адреса де в минулих роках керівництво робило відкати на тендерах Прикриття здійснює кру пані Колосова і пані Федонюк .... Працюйте!
Працівник Показати IP 28 Лютого 2014 12:47
Луцьксантехмонтаж№536 працює чесно і без відкатів Клімчуку.Ми так швидко будуємо бо у нас дуже низькі ціни , супер якісні матеріали и просто все чин чинарьом.
Оля Показати IP 28 Лютого 2014 12:49
перевірте усі фалишиві групи інвалідності.Почніть з медицини.Всі комісії,які дають групи і пенсії фальшиві замінити-це найбільш корумпована структура.Це,що коїться в медицині не можна осягнути здоровим глуздом.Цих лікарів, які безоплатно не хочуть розкрити рот звільнити,якщо хочуть працювати у державних медичних закладах,хай забудуться про хабарі.Відмінити захмарні пенсії-весь люд,який пропрацював по 40 років має мізерні пенсії,зрівненя з цими,що працювали по 5 років.Такого бути не може-це злочин.Беріть приклад з Німеччини,Чехії, як там нараховують пенсії.Ментам, і всім відмінити пенсії у 45-50 років. Чорнобильці ми зараз уже всі чорнобильці.У Луцьку більша радіація ніж у Маневичах.За що ментам така заслуга у 45 років на пенсію,шахтери повинні одержувати тільки таку пільгу.Медики хабарники,освіта,що так важко працюють,що їм також є пільгві пенсії.Все відмінити. Бізнес хай платить податок з прибутку, а не фіксований.Займається бізнесом платить, копійки а сам 5 машин купив. Три віли збудував-це за що йому такі пільги.Ось де буде поповнення бюджету.Відмініть всі субсиді,їцентри зайнятості, де масові відкати грошей,вони нічого не шукають людям ніякої роботи.Тільки гроші деребанять,пільги на проїзд також відмінити, в усіх є пенсія хай платять, а то їх одержуєють ті,які багаті.
підтримую до Оля Показати IP 1 Березня 2014 00:23
100%. сама знаю щонайменше десятеро "інвалідів" які за хабар зробили ці інвалідності і отримують гроші нічого не роблячи!! та це ж навіть гріх таке робити! люди не бояться ні Бога, нікого...
Петро Показати IP 28 Лютого 2014 12:57
Я думаю всі буд. організації м Луцька знають як працювали Ви та Житлобуд-2 , і не потрібно тут вішати лапшу на вуха, особливо на рахунок відкатів та тендерів, які вигравали тільки Луцьксантехмонтаж та Житлобуд-2, більше ніхто в м. Луцьку.
я Показати IP 28 Лютого 2014 13:56
Перевірте Луцьктепло. На вулиці плюс, а батареі як кипяток, всі форточки відкриті. А з бюджету на субсідії міліони плотять
про Показати IP 28 Лютого 2014 17:16
пенсії у нас на комісіях дають здоровим людям, а ДІЙСНО хворим - знімають!.Комісію МСЕК пройти - це стрес для людини ... там просто знущання над людською гідністю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus