USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волині обіцяють максимально стиснений бюджет

3 Березня 2014 19:30
Які питання розглядатимуть під час «бюджетної» сесії облради, розповів Валентин Вітер.

Про це йшлося під час прес-конференції керівництва облради 3 березня.

Зі слів голови облради, проект бюджету узгодили з усіма головами фракцій. Прийматимуть його практично у такому вигляді, як він був поданий раніше, відкинувши положення, які не підходять громадськості. Під час найближчої сесії не розглядатимуть питання про капітальні видатки та створення нових програм. Бюджет прийматимуть для того, щоб забезпечити соціальні гарантії, виплату захищених статей та сплату за енергоносії, щоб область могла існувати далі. Питання капітального будівництва, фінансування програм, «які можуть зачекати», нових масштабних вкладень не розглядатимуть. Питання перехідних коштів, які лишилися з 2013 року, також не розглядатимуть під час сесії.

Як розповів Валенти Вітер, перш за все фінансуватимуть програми соціального захисту населення та охорони здоров’я, серед яких обласна програму «Волинькард». Жодну з таких програм не скоротять. Її фінансування обіцяють зробити прозорим, зокрема буде вказано, які стенти, обладнання та матеріали для операцій закуповуватимуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus