USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни продовжують масово звертатися за субсидіями

21 Грудня 2015 18:48
Минулий тиждень від волинян надійшло 6 тисяч звернень в департамент соціального захисту населення облдержадміністрації, аби отримати субсидії . Така тенденція активності краян дозволила 158 тисячам домогосподарств отримати від держави допомогу.

Про це йшлося під час наради голови облдержадміністрації з керівниками департаментів, управлінь та органів місцевого самоврядування сьогодні, 21-го грудня.

Директор департаменту соціального захисту населення ОДА Оксана Гобод звітує, що позитивна тенденція звернень громадян триває.

«На Волині сьогодні зареєстровано 330 тисяч домогосподарств. З них уже звернулися 171 тисяча, субсидію отримують 158 тисяч домогосподарств. Ще до 10 тисяч звернень у нас в роботі, 4 тисячам дали відмови. Впродовж минулого тижня прийняли нових 6 тисяч звернень. Ми бачимо, що динаміка не зменшується. Загалом у 2015-му році в департамент соціального захисту населення звернулося понад 50% волинян, з них 46% реально отримують субсидію», - звітувала посадовець.

Нагадаємо, нещодавно Інформаційне агентство Волинські Новини повідомило про те, чому одні волиняни отримують копійчані субсидії, а інші – тисячі гривень. Формула
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 21 Грудня 2015 20:21
И никто так и не обратил внимания на то, что субсидии оплачивают те, кто не получает субсидии.
Корінний лучанин до Анонім Показати IP 21 Грудня 2015 22:43
Поясни своє твердження, а то так "замутив", що нічого не зрозуміло! Мені ,наприклад невідомо яка субсидія у сусіда чи у колеги по роботі бо ніхто не бажає (чи нехоче) називати ці цифри, тільки одна співробітниця показала свою квітанцію із субсидією коли на роботі була мова про це. А до речі, останнім часом люди тільки про це й говорять. БО ВЖЕ ВСІХ ДІСТАЛО ЦЕ ЖИТТЯ ПО НОВОМУ! Чесно кажучи, я не пригадую дня на роботі коли про це не говорять, мало не кожен день починається із цього обговорення і кожного своя БІДА ПО НОВОМУ.
Корінний лучанин Показати IP 21 Грудня 2015 21:22
Ну хіба можна називати ріст звернень за субсидіями позитивною тенденцією ? Для людей чиновнича братія із ГУРТУ ЖИТТЯ по НОВОМУ та БПП створили нестерпні умови життя в УКРАЇНІ і заганяють в стійло ЗА СУБСИДІЯМИ ( а людям куди діватись?) називаючи при цьому "позитивною тенденцією". Такого лицемірства годі шукати в якійсь країні світу !!! У нас розплодили цілу АРМІЮ " судсидантів", що займаються цими субсидіями. При тому кажуть що у БЮДЖЕТІ 2016 грошей не вистачає на СОЦІАЛЬНІ СТАНДАРТИ. ВЖЕ не можливо просто терпіти оту брехню від влади . Тепер підкинули ще одну новацію у 2016 році з квітня , хочуть ввести щомісячну абонплату за газ ( за користуванню трубою) , окрім плати за спалений газ. Українців мають ЗА НІЗАЩО, їх просто хочуть знищити!
свг Показати IP 22 Грудня 2015 07:45
субсидії-це позор влади. потрібно добиватися покращення життевого рівня людей а не прикривати свою бездіяльність і безпомічність цими подачками людям.
Лучанка Н. Показати IP 22 Грудня 2015 08:51
Чим ми пишаємось, панове чиновники?!!! Тим, що 50 % населення Волині бідні люди, а крім них ще 25 % скоро звернеться за субсидіями ?! Це ви вважаєте "позитивною динамікою"?! Ганьба і сором такій державі. яка за 25 років незалежності довела своє населення до повного зубожіння!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus