USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинська «Зимова агрошкола» потрапила на «Агро-2010». Фото

16 Червня 2010 18:30
На відкритій 15 червня у Києві XXIІ Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО -2010» свою експозицію представив Волинський обласний центр зайнятості спільно з Агропромисловим комплексом селища Рокині.

Про це інформує прес-служба обласного центру зайнятості.

У заході бере участь один із головних соціальних партнерів Волинського обласного центру зайнятості - Агропромисловий комплекс Рокині. Серед основних напрацювань обласної служби зайнятості із учбовим центром АПК Рокині є освітній проект «Зимова агрошкола», результати якого у мультимедійній формі представлені на виставці “АГРО -2010”.

Представлені на виставці напрацювання пройшли перевірку на внутрішньообласній виставці-ярмарку «Волинь-Агро», яка поновила свою роботу. Саме там було представлено зразки сучасної техніки та енергозберігаючих технологій, обладнання, товарів і продукції сільського господарства, проведено виставку кращих досягнень у тваринництві.

У рамках XXIІ Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2010» будуть проведені спеціалізована виставка сільськогосподарських тварин, ветеринарії та товарів для тваринництва «Animal’EX-2010» та виставка грибної індустрії «ГрибExpo-2010».

Під час роботи виставки «Агро» плануються випробувальні польові та стендові покази роботи сільськогосподарських комплексів, техніки і обладнання, проводитимуться покази племінних тварин і птиці, показ обладнання для виробництва біопалива.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus