USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Сьогодні лучанам пропонують безплатне родинне фото на згадку

15 Травня 2015 12:14
В обласному центрі Волині у день сім’ї можна буде безкоштовно зробити родинну світлину на згадку. Про це повідомляють організатори акції.

Творча група до складу якої входить студія свята, фотограф, флорист-декоратор та студія звуку, вирішили подарувати лучанам свято. Так, 15 травня відзначають День сім’ї, тож з цієї нагоди жителі та гості обласного центру матимуть змогу зробити гарні й професійні світлини на пам'ять.

На Театральному майдані з 16 до 20 години будуть обладнані задекоровані місця для фотозйомки. Усі охочі зможуть безкоштовно сфотографуватись та отримати фото через соціальні мережі проекту.

«Дуже часто люди не мають можливості, або й нагоди піти у салон та зробити хорошу світлину. Тож виходить, що сім’я з кількох людей немає жодного спільного фото. Ми хочемо виправити цю ситуацію та подарувати спогади і гарні емоції», - розповідають організатори.

Також під час акції буде чимало цікавого реквізиту та прикрас, а гарний настрій створюватиме мім.

Організатори проекту «Родинне фото» студія звуку «Октава», фотограф Ярослав Близнюк, студія свята «Кулька-булька» та квітковий магазин. Захід відбувається за підтримки відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради.

До слова, проект матиме і соціальну складову. На жаль, чимало сімей на Волині мають біду, малюкам поставили страшний діагноз – рак. Тож, аби допомогти цим родинам усі учасники зможуть пожертвувати кошти для БФ «СТОПРАК».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus