USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинське підприємство «тоне» в боргах

23 Квітня 2013 13:15
Збанкрутіле ТзОВ «Луганськшахтострой» поглинають багатомільйонні борги.

Так, у Господарському суді Волині розглядалась заява ПАТ «Трест Луганськшахтопроходка» про визнання грошових вимог на суму більше 476 тисяч гривень із Нововолинського ТзОВ «Луганскаштострой», - повідомляє «Під прицілом».

Відтак, порушена справа про банкрутство боржника ТзОВ «Луганскшахтострой». Суд визнав кредиторські вимоги ТзОВ «Спецшахтопроходка» (Луганськ) у розмірі 1 мільйон 642 тисячі гривень. Відповідно, опублікували оголошення про банкрутство ТзОВ «Луганскшахтострой».

До того ж, до Господарського суду Волинської області надійшла заява з грошовими вимогами від ПАТ «Трест Луганськшахтопроходка» у розмірі більше 476 тисяч гривень.

Варто зауважити, що «Луганськшахтострой» має 12 кредиторів. А суми, які боржник їм винен, рахуються у мільйонах.

Нагадаємо, що не так давно, від «Луганськшахтострою» нововолинський пенсійний фонд вимагав стягнення у розмірі 930 тисяч гривень. А також, борг у 5 мільйонів гривень, через суд намагалось стягнути Відділення виконавчої дирекції фонду у Нововолинську Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України.
Тож, суд вирішив перенести засідання на початок травня цього року, аби кредитори змогли підготувати відповідні документи, які б доказували їх вимоги про стягнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus