USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Благодійники виділили волинянину 100 тисяч на ремонт житла

23 Лютого 2016 17:26
Благодійники Волині виділили 100 тисяч гривень на ремонт квартири бійця АТО Сергія Шапошніка.

Благодійний фонд «Волинь-2014» профінансував ремонтні роботи в квартирі учасника Антитерористичної операції, бійця полку патрульної служби міліції особливого призначення «Дніпро-1» ГУМВС України у Дніпропетровській області Сергія Шапошніка. Вартість ремонту – 100 тисяч гривень.

Однокімнатна квартира придбана за коштибюджетної програми «Забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок». Її загальна вартість - майже 725 тисяч гривень.

Власник квартири Сергій Шапошнік подякував представникам благодійного фонду «Волинь-2014» за проявлену увагу і турботу.

Оскільки ремонт в квартирі зроблено, тепер Сергій чекає на меблі, які йому пообіцяла влада під час урочистого вручення ключів від нового житла. Тоді й зможе вселитися разом з сім’єю.



Довідково:

Сергій Шапошнік, мешканець Луцького району, у червні 2014 року пішов служити добровольцем в полк патрульної служби міліції особливого призначення «Дніпро-1» ГУМВС України в Дніпропетровській області молодшим сержантом міліції.

В період з 17 по 30 серпня 2014 року безпосередньо брав участь в Антитерористичній операції у Маріуполі Донецької області. Після передислокації батальйону його направили до міста Іловайськ для проведення контррозвідувальних дій. Під час виходу з оточення з міста Іловайськ 28 серпня 2014 року попав в полон, з якого його звільнили за сприяння Червоного хреста.

У зв’язку з важким пораненням лівої ноги отримав направлення в лікарню імені Мечникова у Дніпропетровську. Згодом перевезений в Литву, де проходив лікування та реабілітацію протягом чотирьох місяців. В квітні 2015 року отримав статус інваліда війни. 22 жовтня 2015 року нагороджений медаллю «За військову службу України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
папан Показати IP 23 Лютого 2016 19:15
так тримати кожному так тільки дійсно Воїна-Героям
Волонтер до папан Показати IP 23 Лютого 2016 21:20
одне шкода, що для того щоб отримати людсьекі умови істування сергій змушений був залишитись без ноги :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus