USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські патріоти зібрали кошти для важкопораненого

15 Липня 2014 08:28
Комісія волинських патріотів підраховує зібрані кошти для лікування важкопораненого на Сході, десантника Української Армії - Анатолія Устимюка.

Нагадаємо, поранений на Сході волинянин потребує термінової допомоги. Зокрема, 21-річний мешканець Каменя-Каширського, який проходив службу у 80 львівській бригаді, потребує негайної операції за кордоном. Зараз він знаходиться у Київському військовому госпіталі, у відділенні судинної хірургії. Анатолій - у важкому стані.
Завдяки небайдужим людям, комісія волинських патріотів підрахувала кошти благодійників. Їх зібрали 14 493 гривні 75 копійок та 210 доларів США.

Про це у соціальній мережі опублікував Василь Гут.

Рідні, близькі та друзі щиро дякують лучанам та всім, хто долучився до благодійної справи! Слава Україні!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олександр Скіпальськ Показати IP 15 Липня 2014 15:31
Вчора відвідав Анатолія Устимюка у Київському військовому шпиталі . Від імені Волинського Братства побажав швидшого одужання. Познайомився з його мамою Наталією,а також з п.Лесняком. Анатолій іде на поправку.Слава героям!
ВН до Олександр Скіпальськ Показати IP 15 Липня 2014 16:53
Будь ласка, залиште контакну інформацію (телефон чи електронну пошту), можливо, ви детальніше розповісте про стан Анатолія? Будемо вдячні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus