USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські дороги ремонтують менше як за 1000 гривень

2 Серпня 2013 19:00
В окремих районах Волині, «кошти на ремонт доріг викидають на вітер». Про це на селекторі, 2 серпня, заявив начальник Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Леонід Кирильчук, інформує «Слово Волині».

Чиновник сказав, попри те, що у лютому були навчальні семінари й наради у кожному районі з приводу того, як формувати плани на ремонт доріг, місцеві чиновники незадовільно використовують кошти.

«Робота в окремих районах погана. 508 об’єктів із 725 зроблені за вартістю до 30 тисяч гривень. А є об’єкти і по 800 гривень. У Володимир-Волинському районі яскравий приклад: ну як можна назвати капітальним ремонт вулиці за 2,5 тисячі гривень? Унікальним у цьому плані можна назвати і Горохівський район, який на 44 об’єкти із 52-ох, використав всього 245 тисяч гривень. На нашу думку, це - кошти викинуті на вітер», - підсумував Кирильчук.

«Найгірший стан речей у Камінь-Каширському і Шацькому районах. Камінь-Каширські чиновники поремонтували 56 об’єктів із 74-ох за 474 тисячі гривень. Вартість об’єкта в середньому тисяча гривень, яка не піддається жодному контролю і обліку. А лідером є Шацький район - 21 об’єкт з 27-ми зі середньою вартістю об’єкта 800 гривень», - розповів Кирильчук.

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук зі свого боку сказав, що подібні зловживання є приводом до відкриття кримінального провадження: «Я вам скажу: у нас є перша кримінальна справа у Локачинському району, за неналежне утримання доріг сільським головою».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
саша Показати IP 3 Серпня 2013 16:30
маскі шоу вітдихають як наші дороги латають ))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus