USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські лісгоспи впровадять електронну систему обліку деревини

30 Січня 2009 18:54
Щоб вийти на світовий ринок, лісові господарства Волині змушені будуть перейти на електронну систему обліку деревини. Про це під час колегії розповів перший заступник начальника Волинського обласного управління лісового і мисливського господарства Анатолій Гетьманчук, - повідомляє 30 січня репортер «Волинських Новин».
За словами Анатолія Гетьманчука, на світових ринках споживачі готові купляти лісопродукцію лише на сертифікованих, згідно з міжнародними стандартами, лісогосподарських підприємствах. Однак при сертифікаційному аудиті незалежної комісії враховується стан вирішення соціальних та економічних питань, таких як вчасна виплата заробітної плати.
Також до складу сертифікаційної підготовки підприємства входить введення системи електронного обліку деревини. Тому, як розповів пан Гетьманчук, волинські лісові управління співпрацюють із польськими лісниками по запровадженню на наших підприємствах цієї системи обліку.
В минулому році досвід такої роботи вивчали у Маневицькому районі. І вже цього року електронний облік деревини на підприємствах району буде введений в дію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus