USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинського кіберзлочинця затримали у Білорусі, - ЗМІ

2 Жовтня 2015 22:00
Волинянина, якого підозрювали у кіберзлочинності, впіймали на території Республіки Білорусь. Про це повідомляє Під прицілом із посиланням на джерела в УМВС області.

Зауважимо, правоохоронці затримали Олександра Владичака два роки тому. Аби спіймати чоловіка, працівники міліції переодяглися працівниками «Волиньгазу». Таку конспірацію пояснили вимушеною обставиною: зі слів правоохоронців, підозрюваний надто убезпечився і встановив зовнішні камери огляду.

Після суду для Владичака обрали запобіжний захід - домашній арешт. Однак коли закінчився термін арешту, захід не продовжили. Владичак звільнився від електронного браслета і навіть вислав його на адресу МВС, а сам утік.

Згідно з орієнтуваннями міліції, переховувався на території Білорусі, втім, протягом тривалого періоду його не могли упіймати.

Врешті за орінтуваннями Інтерполу Владичака таки спіймали і вже другий день його утримують у СІЗО. Після оформлення відповідних документів кіберзлочинця екстрадуватимуть в Україну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
орест Показати IP 2 Жовтня 2015 23:51
це шахрай з фірми алерт ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus