USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині гуртом упіймали зловмисника зі Сходу

9 Квітня 2014 13:11
На допомогу старшому дільничному інспектору міліції, який кинувся наздоганяти схожого за орієнтуванням у вбивстві чоловіка, нагодилися працівники селищної ради – голова, юрист і землевпорядник. Разом їм вдалося його затримати і доставити у райвідділ міліції, повідомили у прес-службі волинської міліції.

16 січня 2014 року у чергову частину Амур-Нижньодніпропетровського райвідділу міліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що близько 19-ї години каретою «Швидкої медичної допомоги» із вогнепальними пораненнями було доставлено місцевого 31-річного жителя. Згодом потерпілий під час операції помер. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження чоловік отримав у боксерському клубі, де протягом тривалого часу займався спортом, коли в приміщення забігли троє невідомих чоловіків. Зі слів свідків, зловмисники були одягнені у чорний одяг, в одного із них був предмет, схожий на мисливську рушницю.

За фактом вбивства розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Затримати правопорушників гарячим слідом не вдалося. Але згодом працівники міліції таки встановили осіб, причетних до скоєння правопорушення, і оголосили їх у розшук.

А тим часом старший дільничний інспектор міліції Любомльського РВ УМВС України у Волинській області Сергій Пікалюк разом із працівниками Головненської селищної ради – селищним головою, юристом та землевпорядником – проводив виїзний прийом громадян та подвірний обхід у селі Скрипиці.

– Під час проведення профілактичної роботи з метою недопущення та профілактики адміністративних та кримінальних правопорушень на дільниці, в одному з помешкань виявили жителя Дніпропетровської області, котрий проживав без реєстрації, – розповів заступник начальника УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Никитюк. – Перевіривши його за міліцейськими обліками, встановили, що чоловік із 28 січня перебуває у розшуку як особа, яка переховується від органу досудового слідства за скоєння умисного вбивства. Варто відзначити, що при спробі затримання зловмисник чинив опір та намагався втекти, однак спільними зусиллями дільничного інспектора та громадян його вдалося затримати і доставити у любомльський райвідділ міліції, а згодом передати дніпропетровським правоохоронцям.

Своєю чергою Сергій Пікалюк слова вдячності за надану допомогу адресує працівникам селищної ради: «Зловмисник чинив активний спротив, а відтак міг накивати п’ятами. Якби не їхня миттєва реакція, імовірно, він знову втік від відповідальності за те, що позбавив життя людини. Дякую людям за активну громадську позицію та допомогу у затриманні небезпечного злочинця».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
зі Сходу Показати IP 9 Квітня 2014 13:14
Дніпропетровськ - батьківщина Пьяного Сектору... Звідти воїн?
НЕЛУЧАНИН до зі Сходу Показати IP 9 Квітня 2014 13:36
ВСЯКОЇ НАВОЛОЧІ КАЦАПСЬКОЇ ТАМ ТАКОЖ ВИСТАЧАЄ
Люди Показати IP 9 Квітня 2014 13:52
НАВОЛОЧ національності не має.
віра Показати IP 9 Квітня 2014 19:46
А міліціонер виявився на висоті ! Молодці !
111111111111111 Показати IP 11 Квітня 2014 22:24
Я його особисто знаю, і повірте з його підхватом колись він буде начальником міліції!!!!!!!!!!!!От запамятайте це обличчя!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus