USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинський «Сокіл» у зоні АТО потребує допомоги

6 Серпня 2014 16:18
Волинські бійці спеціального призначення «Сокіл» УБОЗ УМВС України у Волинській області, які сьогодні виконують бойові завдання в зоні антитерористичної операції на Сході країни, потребують підтримки, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Правоохоронці дякують всім, хто надав допомогу у придбанні бронежилетів, іншої амуніції, медичних препаратів тощо. Кошти на придбання всіх цих речей, а це більше 50 тисяч гривень, надходили майже з усіх куточків України, як від підприємців так і від пересічних громадян.

– Від імені бійців та від себе особисто дякую всім хто нас підтримав, – звернувся до громадян начальник УБОЗ УМВС України у Волинській області Григорій Рубчук. – Сьогодні спецпризначенці мають потребу у теплові зорах та коліматорних прицілах. Всіх небайдужих громадян та охочих допомогти прохання перераховувати гроші на благодійний рахунок.

Реквізити рахунку: ЄДРПОУ 26121333 р/р 26002000015517 МФО 325213 в ПАТ «ВіЕс БАНК» м. Львів (при зарахуванні коштів відсотки не стягуються).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дерибан іде Показати IP 6 Серпня 2014 16:33
Президент Петро Порошенко доручив міністрові оборони Валерію Гелетею звільнити двох керівників департаментів Міністерства оборони за неефективне використання бюджетних коштів. Про це він сказав на зустрічі з волонтерами, які надають підтримку й допомогу бійцям Збройних сил і Національної гвардії. "На підставі розслідування Генеральної прокуратури й висновків... про неефективне використання коштів підрозділами Збройних сил і Національної гвардії я доручив міністрові оборони звільнити двох керівників департаментів", - сказав він. З його слів, звільнено керівника департаменту, що відповідав за матеріально-технічне забезпечення й проведення тендерів, а також відповідав за закупівлю військового озброєння. Порошенко також додав, що в середу призначено нових, більш ефективних керівників цих департаментів. Відповідні укази поки що відсутні на офіційному сайті Президента. Як повідомляло агентство, Генпрокуратура почала розслідування проти посадових осіб Міноборони й Генштабу за фактом службової недбалості.
Депутатка до дерибан іде Показати IP 6 Серпня 2014 21:19
І чого при такому добропорядному президентові всі крадуть, Президент хороший, а всі крадуть. Щось тут не сходиться і не має логіки, чи не так?
Віка Показати IP 6 Серпня 2014 19:17
Здається мені. що це якась провокація. Знову гроші на рахунок невідомо кому. Краще здавати гроші тому кому люди довіряють і самим купляти та доправляти до місця призначення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus