USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 42.60 42.90
  • PLN 9.75 9.90

Волинський військовий після травми 7 місяців практично не спить

5 Травня 2015 07:00
Медикам досі не вдається відновити сон бійцю колишньої 51 бригади 34-річному Андрію Слюсарчуку. Заснути йому вдається тільки у лікарні під крапельницями.

Військовий не спить уже понад 7 місяців, ночами вишиває ікони бісером. Каже, що вишивання відволікає на деякий час від тих жахливих болів, що на ніч ще більше посилюються. Наразі в колекції Андрія у же 8 вишитих власноруч ікон.

Про це повідомляє Ковельський центр допомоги 51 ОМБР

Допоможімо Андрію коштами, підтримаймо його сім'ю, або хоча б, щоб покрити затрати на матеріали, - закликають волонтери (картка ПБ є в кінці посту).

25 серпня на передовій під Мар'янівкою Донецької області менш ніж за 10 метрів від бійця впала міна - "накрило" хвилею вибуху та "відкинуло" далеко в кущі.

Після такої травми, він досі лікується у шпиталях та клініках. Нестерпні, жахливі головні болі; жахливі видіння - усе це зруйнувало здоровий сон. Нагадаємо, в Андрія Слюсарчука - двоє діток: трирічний Микола та 10-річний Сашко, а ще – любляча дружинаЛюдмила.

"Особисте знайомство з Андрієм відбулось в грудні на проекті Anna Lysakova "Зігрій душу!" Це - неймовірна людина! Добрий, щирий, веселий, незважаючи на нестерпні болі він жартував та розповідав цікаві історій! З тих під Андрій для мене як рідний брат», - пише у Фейсбуці Людмила Савіна.

З її слів, на момент знайомства Андрій сильно заїкався (наслідки пережитого), дуже кульгав на праву ногу через різкі болі у спині.

"Завдяки лікарям Київської обласної лікарні та клініки "Національний науковий центр радіаційної медицини", золотим волонтеркам Alla Bogoslovskaya Oksana Syvak , Оксана, а також команді реабілітологів проекту "Зігрій душу!" Antonij Melnik, Olena Tarasiuk (і інші золоті серця) та матуальній терапії сьогодні Андрій вимовляє фразу "МОСКАЛЯКУ НА ГІЛЛЯКУ!" без жодного запину та менше кульгає", - пише Людмина Савіна.

ДОПОМОЖІМО АНДРІЮ КОШТАМИ ХОЧА Б, ЩОБ ПОКРИТИ ЗАТРАТИ НА МАТЕРІАЛИ

Картка в ПриватБанку 5168 7572 2981 2302 Слюсарчук Андрій Леонідович.

Допоможіть з репостами, будь-ласка!Слюсарчук Андрій Леонідович - БОЄЦЬ, ЯКИЙ АБСОЛЮТНО НЕ СПИТЬ УЖЕ ПОНАД 7 МІСЯЦІВ! Н...

Posted by Ковельський центр допомоги 51 ОМБР on 3 Май 2015 г.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що волинянин-айдарівець Руслан Кашаюк робить ікони з бісеру та круп.

Також повідомлялося, що 11 плетених з бісеру хрестиків передав для учасників АТО мешканець Володимира-Волинського Руслан Корець, колишній солдат, інвалід І-ї групи із пожиттєвим статусом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 5 Травня 2015 08:48
Все сразу достали кошельки.
А Показати IP 5 Травня 2015 09:09
А як тим мадамам не надоїло піаритись на любих випадках з АТО. Немає чим занятись, то полюляйте його.
анонім до А Показати IP 5 Травня 2015 10:51
чому відразу "піаритись"??? а ви не думаєте що людина не спить уже 7 місяців??? чи у вас взагалі немає серця? подивився я б на вас у такій ситуації!!!!!!!
А до анонім до А Показати IP 5 Травня 2015 22:10
А ви вірите в написане? Я ні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus