USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Волиньторф» не в змозі виплатити борг за техніку - 1,7 мільйона

6 Січня 2014 22:00
У зв’язку з тим, що ДП «Волиньторф» не має змоги заплатити кошти за отриману техніку, підприємство просить Волинського суду дати відстрочку по сплаті боргу у розмірі 1 685 тисяч гривень. Про це повідомляє «Під прицілом».

Ще рік тому державне підприємство «Волиньторф» купило 4 спеціалізовані автомобілі у товариства з обмеженою відповідальністю «Промислово-комерційна компанія «Будшляхмаш». Але з оплатою виникли проблеми, договір був укладений про закупівлю товарів за державні кошти.

На 2013 рік державному підприємству за програмою «Державна підтримка будівництва вугле-торфодобудовних підприємств, технічне переоснащення зазначених підприємств» планувалось виділити понад 35 мільйонів бюджетних коштів. На технічне переоснащення. Таким чином, підприємство розраховувало цими коштами розрахуватися за отримані автомобілі.

Тож ТзОВ «Промислово-комерційна компанія «Будшляхмаш» вирішило стягнути кошти з ДП «Волиньторф» через суд.

Згідно з Рішенням Господорського суду Волинської області підприємство повинно сплатити борг у розмірі 1 мільйон 685 тисяч гривень до кінця 2013 року.

У зв’язку з тим, що ДП «Волиньторф» не має такої можливості сплатити борг власними коштами, підприємство звернулося до суду із заявою, де просить дати відстрочку на виконання рішення Господарського суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus