USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинян закликають не зменшувати ціни на молоко

6 Червня 2013 17:45
Волинське обласне відділення Антимонопольного комітету України рекомендувало основним підприємствам по заготівлі молока в області утриматись від зниження закупівельних цін на молоко, - про це повідомили у прес-службі установи.

Так, у зв’язку з сезонним зниженням закупівельної ціни на молоко, з метою забезпечення стабільної цінової ситуації на ринку з заготівлі молока коров’ячого незбираного для промислової переробки, зменшення негативних наслідків коливання цін та запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, Волинське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України, надало обов’язкові для розгляду рекомендації найбільшим суб’єктам господарювання на зазначеному ринку (ПАТ «Ковельмолоко», ПрАТ «Ратнівський молокозавод», ТзОВ «Щацький молокозавод», ПП «Чортківсир», ПрАТ «Галичина», ТОВ «Радивилівмолоко», ПАТ «Дубномолоко», ПАТ «Рожищенський сирзавод»), утриматися від необґрунтованого зниження закупівельних цін на молоко коров’яче незбиране для промислової переробки.

Про результати розгляду даних рекомендацій, суб’єкти господарювання повинні повідомити територіальне відділення у 15-денний строк з дня їх отримання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вк Показати IP 6 Червня 2013 18:55
Якщо знижуються закупівельні ціни на молоко, відповідно повинні знижуватись ціни у магазинах, але такого ще ніколи не було. Значить різниця попадає із кишень селян в кишені зовсім не бідних селян.
Гость Показати IP 7 Червня 2013 08:56
Я не знаю коли ті бариги перестануть знущатись з тих селян і влада на це закриває очі. Значить це комусь так дуже вигідно, дали на лапу і все добре, а селяни хай трудяться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus