USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Вибухи під Ічнею: на ліквідацію наслідків виділять 100 млн

10 Жовтня 2018 13:48
Кабінет міністрів виділить 100 млн грн на ліквідацію наслідків вибухів боєприпасів на арсеналі біля Ічні Чернігівської області.

Про це сказав прем'єр-міністр Володимир Гройсман на засідання уряду, передає Gazeta.ua.

«Сьогодні ми приймемо рішення для того, щоб виділити 100 мільйонів гривень на відновлення в Чернігівській області тих населених пунктах, де були проблеми або руйнації. Фактичні доручення адміністрації щодо мобілізації будматеріалів і необхідних спеціалістів вже надані, зараз такі резерви сформовані», - сказав Гройсман.

Згодом стало відомо, що Кабмін прийняв відповідне рішення.

Кошти візьмуть із резервного фонду. Вони будуть направлені на відновлення житла та інфраструктури, пошкоджених вибухами.

Читати ще: Один пожежний танк зламаний, інший не приїхав: як ліквідували пожежу в Ічні

9 жовтня приблизно о 3:30 на військових складах поблизу 6 арсеналу ЗСУ біля Ічні на Чернігівщині почалися вибухи. На місці працюють спеціалісти, до ліквідації пожежі залучили танки. Із прилеглих районів евакуювали жителів. Як стало відомо, на військових складах вибухнули боєприпаси, які Україна не виробляє та закуповує за кордоном за чималі гроші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 10 Жовтня 2018 15:02
правильно, спочатку виділяємо мільярди на армію (на товстопузих генералів, які в 2014 крім як втікати від бойових дій подалі - нічим не запам'ятались), підтримуємо її існування по радянським уставам, з дибільною бюрократією. потім виділяємо по 100 мільйонів на ліквідацію наслідків недолугості армії в цілому. як грошей не хватає - не проблема, надрукуємо ще, бидло розплачуватись буде, своїм майбутнім і майбутнім своїх дітей. скидаємось, народ, знову грошей треба...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus