USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Як виплачуватимуть зарплату нововолинським шахтарям

16 Листопада 2015 18:33
Зустріч директорів шахт Нововолинська та керівників профспілкових організацій вугільних підприємств з міністром вугільної галузі Володимиром Демчишиним відбулася у Києві 14-го листопада. Про це написав «БУГ».

«Вчора приїхали з міністерства. Розмова звелася до одного: грошей немає, виживайте як хочете, шукайте інвесторів, або ми вам допоможемо їх знайти. Якщо не можете – вмирайте тихенько, нікому не заважайте. Держава немає коштів.

Розмовляли про те, як далі працювати, чи буде фінансування, чи ні. Про всі нововолинські шахти мова та сама. Ніхто не говорить, як вони хочуть розвивати підприємства: металолом діставати?

Як вони будуть переводити людей? Тому ми пропонуємо певні перспективи розвитку наших підприємств і в тому числі першої шахти», – розповів керівник профспілки копальні №1 «Нововолинська» Анатолій Мухомеджанов.

Зазначимо, що до Києва їздили керівники профспілок шахт №9 і №1Василь Гурата Анатолій Мухомеджанов,директори вугільних підприємств №9 та «Бужанська» Анатолій Головко і Павло Танчев, голова МО НПГУ Сергій Демченко, заступник генерального директора ДП “Волиньвугілля” Олег Вітушко.

У ході візиту в міністерство стало відомо, що шахтарям вугільного підприємства №9 та шахти «Бужанська» повинні виділити зарплату. На все ДП коштів не вистачить – дадуть проценти.

«На першу шахту, нібито, виділили кошти, але їх ще немає. Треба, щоб в Міністерстві фінансів побачили доцільність, – передав слова міністра Анатолій Мухомеджанов. – Будемо пропонувати варіанти до спільного вирішення питань. 24-го листопада їдемо в Київ знову. Побачимо, яким чином у міністерстві будуть реагувати на наші звернення».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus