USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Які школи і дитсадки Луцька відремонтують протягом 2014-2015 років

18 Грудня 2013 09:07
Протягом 2014-2015 років будувати та ремонтувати освітні, культурні та спортивні заклади планують у міській раді Луцька.

Про це йшлося під час засідання постійної депутатської комісії, яка опікується питаннями архітектури, – інформує Волинська правда. Зараз депутати Луцькради готуються затвердити Програму соціально-економічного розвитку міста у 2014-2015 роках. Документ розглядають в комісіях.

Цього року вперше програма затверджуватиметься на два роки, а не на рік. Заступник луцького міського голови Тарас Яковлев коротко охарактеризував показники цьогорічної програми і зауважив, що загалом більша її частина виконана. Якщо депутати Луцькради затвердять програму на два наступні роки, то згідно із нею у місті планується добудова школи №27 (на фото), поява додаткових місць у дитсадочках (йдеться про 300 місць), відновлення функціонування садочків на вулиці Чехова та Декабристів, ремонт школи №21 із впровадженням енергозберігаючих технологій, реконструкція Луцького центру первинної санітарної допомоги №1, введення в експлуатацію амбулаторій на вулиці Наливайка та Стрілецькій, поява систем водовідведення на мікрорайонах Вишків та Львівська, збільшення рухомого складу Луцького підприємства електротранспорту, поява сміттєсортувальної лінії у селі Брище на сміттєзвалищі, відкриття інтеграційного центру для дітей та молоді, очищення русла річки Сапалаївка та Теремніських ставків і створення рекреаційної зони, ремонт фонтану на проспекті Волі. Також планується ремонт ДЮСШ плавання, будівництво та реконструкція спортивних майданчиків, будівництво та ремонт мереж освітлення, схеми санітарної очищення міста. Працюватимуть у сфері туризму і культури: реалізуватимуть міжнародний проект «Шлях Гедиміновичів», відкриття туристичного об’єкту Вежа Чарторийських, виготовлення проекту добудови шкіл №1,5, 13 та концертного залу музичної школи №3, облаштування приміщення для клубу «Патріот батьківщини», мистецький центр на вулиці Драгоманова. З’явиться кімната гігієни у дитячій поліклініці, будівництво притулку для тварин, ремонт цокольного приміщення у поліклініці №2, планують відремонтувати 11 прибудинкових територій, а також планується поява соціальних закладів для безробітних, будівництва пандусів. З’явиться також тролейбусна контактна мережа, яка з’єднає вулиці Станіславського та Львівського, потурбуються про підвищення безпеки руху.

Планується роздільний сміттєзбір завдяки контейнерам для збору сміття, сприяння створенню ОСББ, ремонт будинків, розширення обсягів, громадських робіт для людей, які тимчасово не працюють. Насамкінець Тарас Яковлев зауважив, що формальних заходів немає, усі конкретні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 18 Грудня 2013 09:30
Дякуємо за фото школи номер 27

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus