USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Якій валюті українці довіряють найбільше

15 Січня 2018 20:16
Станом на кінець грудня 2017 року кожен другий українець стежив за курсовими коливаннями на валютному ринку. Водночас, 44% опитаних не цікавилися курсом валют.

Більшість опитаних віком від 18 до 50 років цікавиться курсовими змінами на валютному ринку. Серед «п'ятидесятирічних» цікавиться і не цікавиться курсом валют приблизно однакова кількість опитаних. Не надто переймаються курсом валют ті, «кому за 60». Кількість зацікавлених курсовими коливаннями вдвічі менша, ніж тих, хто не слідкує за курсом валют, пише finance.ua.

У містах більшість опитаних цікавиться курсом валют. У сільській місцевості приблизно однакова кількість як тих, хто цікавиться, так і тих, хто не цікавиться курсовими коливаннями.

Порівняно з жителями заходу і півдня України, жителів сходу менше цікавить курс гривні до долара.

Найбільшою довірою серед валют в українців користується долар США. На думку 43% опитаних українців, у цій валюті найвигідніше зберігати гроші. Далі з великим відставанням слідують євро — 15%, і гривня - 8%. Біткойн як найнадійнішу валюту визнали 2% українців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Прол Показати IP 15 Січня 2018 23:31
Сало, яйця, картопля, цибуля і т.д., а так ))), якщо є зайві гривні, то беріть євро для довгострокового інвестування, щоб інфляція не з'їла. За долар то все лапша бариг, які кредит МВФ в клітчастих сумках прокручують в міняйл. Ще хто водій, тому талони на пальне, але і тут можуть кинути шахраї.
Жесть до Прол Показати IP 16 Січня 2018 04:36
Які євро? Ти в при своєму глузді чоловіче-заробітчанин?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus