USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З Любомля передають гроші херсонським прикордонникам

15 Травня 2014 16:29
20 тисяч гривень на потреби українських прикордонників, які захищають «передову», зібрали у Любомльському районі. Про це повідомляють у волинській громадській ініціативі «Допомога українським прикордонникам».

Зокрема за ініціативи Любомльської районної ради організувалм збір коштів серед місцевого населення. Голова райради Микола Сушик перерахував на потреби військових, що розташовані у новоствореній прикордонній частині «Червоний Чабан» (Херсонська область), 20 тисяч гривень.


Нагадаємо, приміщення, у якому знаходяться прикордонники, не має навіть мінімальних умов для проживання: стіни промокають від дощової води, майже усі вікна розбиті, самі ж хлопці сплять на розкладачках, подекуди і на голій підлозі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Булгахтер Показати IP 15 Травня 2014 17:23
Незрозуміло, із платіжки, чи ці кошти підуть на потреби українських прикордонників, які захищають «передову». Отримувач коштів ФЛП (фізичне ліцо - підприємець) Иванив Л.В. Це не казначество, і, навіть не благодійний фонд - це перерахунок коштів від фізичної особи Сушика М.М. для підприємця Иванив Л.В. Як вказано у призначенні платежу "за товар, зг. рах. № 7 в т. ч. ПДВ - 3316,75 грн. Щось дуже мутно, що це допомога...
пан Показати IP 15 Травня 2014 17:34
Жах.
любомльчанин Показати IP 15 Травня 2014 21:23
А чому пан. С.присвоїв собі заслуги. Зібрані з людей хай би їз прізвища ставив що це його особисті кошти...так нечесно...взяв того хто останній здавав грошв а то піар дешевий і не більше...робити нечесно чіпляє. На себе чужі заслуги...
любомльчанин Показати IP 15 Травня 2014 21:30
До влади аби гроші ділити.....як в анекдоті про сало....начепив на себе краватку і вже керівник....а де реальні справи?де навчання азам меддопомоги?де підготовлені укриття на випадок.. Бомбуванваня.....чому не пішов у нацгвардію пан голова ради?там крават ні до чого. Там кров і смерть....тут легше...збрали кошти вони....сором і ганьба......аби тільки кричати на весь голос....
sasha Показати IP 16 Травня 2014 09:33
"Генерал-лейтенанта Прикордонної служби України затримали на хабарі" http://k-z.com.ua/pravovoi-aktsent/30686-general-lejtenanta-prikordonnoji-sluzhbi-ukrajini-zatrimali-na-khabari
бомбило Показати IP 17 Травня 2014 22:59
цим ділоп потрібно займатися прокуратурі,на що вони там в Любомлі дивляться, чи тільки взятки научились брати!!!!???
Очевидець Показати IP 19 Травня 2014 13:20
Громада схаменіться! Яка прокуратура? Люди ініціювали та роблять хорошу справу, а їх за це ще й брудом поливають. Процес збору та використання коштів там йде прозоро з документальним підтвердженням (хто не вірить може зайти в райраду і перевірити, як це зробив я ). З району допомогли Володимирській і Луківській частині, місцевому військомату. Частину за погодженням з сільськими головами передали в цю частину. А платник хтось має бути і голова взяв на себе таку відповідальність, перерахував на меблеву фабрику при свідках.Ось і все.
вася очевидець Показати IP 27 Травня 2014 13:21
ви мабудь не компетентні в цих питаннях хто і як перераховував кошти,і якій нахр..районна там освіта перерахувала кошти!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus