USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З бюджетниками розрахуються до свят

24 Грудня 2009 18:07
Виплати будуть здійснюватися включно по 30 грудня 2009 року, і дозволить працівникам вчасно здійснити підготовку до новорічних та різдвяних свят.
Державне казначейство України в зв’язку з завершенням бюджетного року, здійснюватиме дострокову виплату заробітної плати працівникам усіх установ, організацій і підприємств бюджетної сфери.
Раніше повідомлялося, що Міжнародний валютний фонд вже відхилив прохання України про надання додаткового фінансування в обсязі 2 мільярдів доларів. Це рішення було обґрунтоване невиконанням Україною зобов\'язань у рамках ухваленої разом із фондом програми.
Фонд відмовився виділяти Україні четвертий транш антикризового кредиту в розмірі 3,8 мільярда доларів, вирішивши дочекатися завершення виборів в Україні – пише ТСН.
Пізніше представниця департаменту МВФ з питань зв\'язків з громадськістю Сімонетта Нарді заявила, що МВФ для активізації дискусії з Україною, яка хоче отримати черговий транш кредиту, чекає на визначеність із держбюджетом на 2010 рік.
У той же час, в МВФ нічого не сказали про дискусію з приводу можливої згоди фонду на переказ частини коштів із золотовалютних резервів Нацбанку уряду.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 25 Грудня 2009 22:52
Зараз то може й розрахуються, а от в січні невідомо. Бюджет то ще не прийняли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus