USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За добу травмованому учаснику АТО з Ковеля зібрали 14 тисяч гривень

12 Вересня 2018 07:00
Завдяки активним поширенням в інтернеті повідомлень про те, що атовцеві з Волині, який потрапив у ДТП, потрібна допомога, вдалося зібрати кошти на лікування.

Про це виданню Волинь24 повідомила волонтер Наталія Попова.

З її слів, за добу владося забрати 14 тисяч гривень.

"Друзі. Щиро дякуємо, всім і кожному, що в складну хвилину підтримуєте нашого Діму! Хай добро зроблене для хлопчини, повертається вам примноженим! Залишилося зовсім трохи зібрати", – зазначила волонтер.

Нагадаємо, 23-річний Дмитро Голярчук, який проходив військову службу на Сході України, у липні цього року потрапив у ДТП - його збило авто прямо на пішохідному переході у Ковелі.

За весь час, що юнак провів у лікарні, водій, який його збив, ні разу не навідався до нього. Прийшов на виписку і, як запевняє потерпілий, заявив, що "все оплатить". Проте допомоги від нього Дмитро так і не дочекався.

Небайдужих просять допомогти юнакові. Кошти можна перерахувати на карту Приватбанку: 5168 7573 6830 7619 Голярчук Д. М.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Смл Показати IP 12 Вересня 2018 22:11
Чого просити держави забезпечення виконання договору про обслуговування медичної допомоги обісяв та виконання ддее брехня президента Україні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus