USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

За тепло волинянам доведеться платити понад тисячу гривень

22 Вересня 2015 16:46
Взимку за опалення однокімнатної квартири волинянам доведеться платити понад тисячу гривень.

Про це стало відомо сьогодні, 22 вересня, під час брифінгу директора департаменту соціального захисту населення ОДА з питань призначення субсидій, – повідомляє «СловоВолині».

Директор департаменту соцзахисту населення облдержадміністрації Оксана Гобод вкотре закликала волинян подати заяви та декларації про доходи для оформлення житлових субсидій, адже з початком опалювального сезону комунальні тарифи можуть добряче вдарити по кишені.

Чиновниця зауважила, що згідно з прогнозами, під час опалювального періоду вартість опалення однокімнатної квартири може сягати більше тисячі гривень, а за всі комунальні послуги (водопостачання, водовідведення, електропостачання, постачання газу для приготування їжі тощо) доведетья заплатити понад 2 тисячі гривень. До прикладу, зараз волиняни в середньому платять за комунпослуги в однокімнатній квартирі від 350 до 800 гривень.

Ще більшу суму з власної кишені доведеться викласти мешканцям приватного сектору, які проживають у власних будинках.

Посадовець наголошує, що порядок оформлення житлових субсидій було спрощено уже двічі. Зокрема, було відмінено штрафні санкції для осіб, які подали або свідомо недостовірні дані про доходи, або просто помились в їх розрахунку. До того ж, якщо раніше в декларації потрібно було вказати суму доходу, то зараз потрібно написати лише його вид, а решту інформації роздобудуть працівники органів соціального захисту населення.

Окрім цього, в оформленні субсидій не відмовлятимуть власникам депозитів у банку, а також родинам, в яких є непрацююча особа працездатного віку (їм задля обмеження при оформленні субсидій нараховуватимуть віртуальний дохід).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Шан Показати IP 22 Вересня 2015 17:21
Дякую, не треба мені такого опалення. Я вже краще ковдрами буду грітись.
дідо Показати IP 22 Вересня 2015 17:27
"Спасибі" кремлівській хіхікалці Тімашєнці за ціну на газ.
303 до дідо Показати IP 22 Вересня 2015 18:37
ліпини ще приймають... а ціну яць і нинишня майданівська влада зробила.
свг Показати IP 22 Вересня 2015 19:24
коли влада починає проявляти таку стурбованість про людей стає страшно і думка- знову щось хімічать.
Наталка Показати IP 22 Вересня 2015 22:36
Не хочу ніяких субсидій! ніколи нічого не просила у держави і зараз не буду - я не жебрачка!!!! Відрізайте це чортове опалення і вдавіться своєю ціною на нього!!!! навіщо в жебраків перетворювати 905 населення, "турботливі " ви наші?!
офігенний газ Показати IP 22 Вересня 2015 23:23
я в шоці!!!!!!після нового року нам щей опалення відключать за борги,так як теплу воду,тому що реально більшість людей буде голодувати і будуть ходити голі,з такими комунальними і нашими мізерними зарплатами!!!!!!!!!!!!депутати!!!ви теж платите за свої маєткі такі комунальні??????!!!!!!!!!!шоб ви так жили як нам скоро прийдеця!!!!!
Анонім Показати IP 23 Вересня 2015 00:37
А чого всі так нервують? Офіційно, згідно з оцінками МВФ, - інфляція за цей рік - 100 відсотків. Падіння валового продукту з 180 мільярдів доларів при кривавому Януковичу до 80 мільярдів доларів при справжніх демократах. Щодобові витрати на АТО - 1 мільйон доларів (офіційні дані часів Стрелкова). Щодобові втрати від санкцій проти Росії - порядку 1 мільйону доларів (тільки на харчування – 200 000 гривень щодобово). Додаємо сюди відсутність потрібної кількості води в водосховищах, що значно зменшує виробництво власної електроенергії. І яку ви при цьому бажаєте вартість опалення, навіть не враховуючи нові маленькі хатинки?
анон до Анонім Показати IP 23 Вересня 2015 13:55
то що в цьому всьому народ винен??!!!
Оксана Показати IP 23 Вересня 2015 07:06
З 1514 грн пенсії вираховують 15% відсотків податку тому що 77 -річна людина ще працює і отримує 800 грн зарплати маючи 58 років стажу Пільги дітей війни забрали, Влада замість того щоб дбати про таких людей які підняли країну з руїн після війни жили достойно і все життя працювали кидає їх в бідність. Це називається гідність? Це сором мільйонерів-правителів.
OTAK OT до Оксана Показати IP 23 Вересня 2015 10:31
gop gop gopaka vrubajte shche raz

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus