USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

За вільні кошти обласного бюджету зможуть купувати державні цінні папери

25 Вересня 2018 23:16
Окрім розміщення вільних коштів на депозитах, пропонують передбачити можливість придбання цінних паперів.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 25 вересня.

Проект змін до рішення облради «Про розміщення тимчасово вільних коштів обласного бюджету на депозитах» презентував директор департаменту фінансів Волинської ОДА Ігор Никитюк.

Він пояснив, що у липні набула чинності постанова кабміну про затвердження порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів, що дає можливість придбання державних цінних паперів. Отже, чинне рішення облради пропонують доповнити, передбачивши, що вільні кошти можна розміщувати не лише на депозитах, а й шляхом придбання державних цінних паперів. Директор департаменту повідомив, що мінімальний термін розміщення коштів становитиме три місяці і наразі не йдеться про розміщення значних сум коштів.

Нагадаємо, у рамках змін до обласного бюджету розподілятимуть 30,2 мільйона гривень перевиконання бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 26 Вересня 2018 07:27
По області купа соціальних об'єктів, які не можна завершити або почати по них роботи через "відсутність фінансування", а вони собі вільні кошти на депозити і на купівлю цінних паперів. Тяжко цензурно оцінити такі новини
485 Показати IP 26 Вересня 2018 09:36
тільки піпі і тільки пі більше назвать їх не можливо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus