USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За 1,5 гектара лісового фонду Волині судитимуть посадовця

8 Жовтня 2013 16:03
Волинською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері затвердили обвинувальний акт та скерували до суду матеріали кримінального провадження щодо заступника начальника відділу Держземагенства одного з районів області.

Як встановили досудовим розслідуванням, через недбалість саме цього посадовця дочірньому підприємству «Волинський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» незаконно надали у постійне користування земельну ділянку лісового фонду площею понад 1,5 гектара, без сплати до державного бюджету втрат лісогосподарського виробництва у сумі 122 тисячі гривень, - повідомили у прес-службі прокуратури Волині.

Чиновнику інкримінується вчинення службової недбалості, яка спричинила тяжкі наслідки - кримінальне правопорушення, передбачене частиною 2 статті 367 Кримінального кодексу України.

Задля повернення незаконно наданої державному підприємству «Волинський облавтодор» землі у власність держави Волинська звернулась у Господарський суд Волинської області із позовною заявою про визнання недійсним Державного акта на право постійного користування цією земельною ділянкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
332 Показати IP 8 Жовтня 2013 17:32
А коли осудять керівництво збанкрутілого "Західінкомбанку" за крадіжки депозитів ???
Автодор Показати IP 8 Жовтня 2013 17:57
Оце знайшли кримінал.Державному підприємству надали пісок для посипання автодоріг.Оце всі порушення які творяться в лісі.
суддя Показати IP 8 Жовтня 2013 22:07
тюрма за ним плаче умовно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus