USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

За будівництво волинської шахти досі боргують зарплатню

13 Березня 2012 17:48
Луганським шахтобудівельникам, які ще в 2010 році проводили роботи на шахті №10 «Нововолинська» досі не виплатили зароблене. Загалом сума боргу перед працівниками ‒ 10 мільйонів гривень. Шахтобудівельники збирають акцію протесту.
Про це повідомляє Голос України.
Трудовий колектив ПАТ «Трест Луганськшахтопроходка» готується до проведення акції протесту. Підставою для цього є борги підприємства перед шахтобудівельниками за виконані ще 2010 року роботи на шахті №10 «Нововолинська».
Сума боргу становить близько 21 мільйону гривень, з яких 10 мільйонів ‒ невиплачена трудящим тресту заробітна плата.
Солідарність трудовому колективу «Луганськшахтопроходки» від імені 100 тисяч працівників будівельної галузі висловив також ЦК Профспілки працівників будівництва й промисловості будівельних матеріалів України.
«Підтримуємо ваші законні вимоги з погашення заборгованості. Разом із вами вважаємо неприйнятним, коли будівельники таких складних підземних об’єктів, як шахти, мають працювати безплатно, тоді як виконання державних програм будівництва вугільних підприємств відбувається за рахунок заробітної плати рядових трудящих!» ‒ зазначають в комітеті.
Про свої наміри підтримати акцію луганських шахтобудівників Центральний комітет Профспілки працівників будівництва та промисловості будівельних матеріалів заявив ЦК Укрвуглепрофсоюзу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus