USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

За півроку на Волині не здали в експлуатацію жодного будинку

22 Липня 2009 12:25
У Волинській області скорочення обсягів будівництва відбулося за всіма основними видами будівельної діяльності і, насамперед, пов’язане зі зниженням на дві третини обсягів робіт із будівництва будівель та споруд. Про це 22 липня інформують «Волинські Новини».
 
Підприємствами області виконано будівельних робіт на суму 143,5 мільйона гривень, що, якого порівнювати ціни, становить лише 32% минулорічних обсягів.
 
За повідомленням головного управління статистики у Волинській області, скорочення обсягів будівництва відбулося за всіма основними видами будівельної діяльності і, насамперед, пов’язане зі зниженням на дві третини обсягів робіт із будівництва будівель та споруд, частка яких у загальному обсязі становить 84%. Якщо торік було здано в експлуатацію 10 багатоквартирних житлових будинків загальною площею 34 тисячі квадратних метрів, то в цьому році – жодного.
 
Порівняно з минулим роком, низка потужних будівельних підприємств значно зменшили виконання робіт. Такі підприємства, як ВАТ «Луцьксантехмонтаж № 536», ТзОВ «Житлобуд-2», ЗАТ «Луцький домобудівельний комбінат», виконали лише 10-20% минулорічних обсягів.
 
У цілому з початку року не працювало 13,3% загальної кількості будівельних підприємств. Серед них – ОБМУ «Репер», КП «Промбуд-5», ТзОВ «Луцьк-Оздоббуд», обсяг виконаних робіт яких у минулому році становив більш ніж 3 мільйони гривень.
 
За характером будівництва обсяги робіт розподілилися так: роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння становили 74,6% від загального обсягу, решта – з капітального і поточного ремонтів (19,2% та 6,2% відповідно).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus