USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Зарплату прокурорам підвищать у два рази

20 Вересня 2016 08:16
Генеральний прокурор Юрій Луценко заявляє, що законопроект про Державний бюджет на 2017 рік передбачає підвищення зарплат прокурорів у 2 рази. Про це він сказав під час засідання комітету ПАРЄ з питань науки, освіти і культури, - передають Українські Новини.

"Зарплата прокурорів повинна бути збільшена. Проект держбюджету передбачає підвищення у 2 рази", - сказав він.

З його слів, підвищення зарплат прокурорам дозволить мотивувати молодих і амбітних прокурорів і ефективніше боротися із злочинами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Ха ха Показати IP 20 Вересня 2016 08:26
В усіх наших страж Законів є Закон, честь і гідність на першому місці... ?! Не смішіть !!! Країна , де хабарництво, брехня, і афери на першому місці !!!
Ха ха Показати IP 20 Вересня 2016 08:26
В усіх наших страж Законів є Закон, честь і гідність на першому місці... ?! Не смішіть !!! Країна , де хабарництво, брехня, і афери на першому місці !!!
Василь Показати IP 20 Вересня 2016 08:27
А вчителям?..... ( батьки зберуть?)
Іван до Василь Показати IP 20 Вересня 2016 12:41
Ви думаєте якщо вчителям ЗП піднімуть то не буде поборів в школі? Не вірю!!!
лучанка Показати IP 20 Вересня 2016 08:54
Вони що знущаються з нас ще сильніше.Та ж ці прокурори-хабарники уже мільярдери. О Господи де ти? Спочатку заберіть те,що вони накрали, наберіть нових людей, а тоді дайте зарплату. Та відрубайте першим руку,щоб ці новвібоялися красти.А так жах. До чого котимось людове.В пекло.
Прокурор до лучанка Показати IP 20 Вересня 2016 12:30
Я прокурор, не хабарник. Можу з впевненістю так сказати про цілий ряд колег. За інших можу з великим ступенем ймовірності припустити, що теж не беруть хабарі (не виключаю при цьому, що є й такі, які беруть). Про прокурорів мільярдерів, та навіть міліонерів, особливо на місцевому рівні, не чути і особисто таких не знаю. Те, що боротись з хабарництвом, у тому числі серед прокурорських працівників треба, абсолютно підтримую, але не виплачувати гарантовану законом з/п очевидно не спосіб. Є для цього кримінально-правові механізми. В той же час, теперішній рівень матеріального забезпечення працівників прокуратури (як і інших багатьох структур) радше пришвидшує загальнодержавний колапс (через відтік досвідчених професіоналів), ніж є хоч на скількись дієвим засобом боротьби з корупцією.
До прокурора до Прокурор Показати IP 20 Вересня 2016 15:14
Назвіть прізвище хоч одного прокурора, що звільнився за власним бажанням через низьку зарплату?
Прокурор до До прокурора Показати IP 20 Вересня 2016 20:23
Не вважаю, що маю право оприлюднювати особисту інформацію такого роду, але можу гарантувати, що впрдовж останнього календарного року таких осіб було не менше трьох. Якщо Ви активний практик у нашому місті, то повинні знати, про кого мова.
хі хі хі Показати IP 20 Вересня 2016 09:13
луценко подивись як живе більшість населення які в них зарплати!!!!
Анонім Показати IP 20 Вересня 2016 09:35
прокурори були і є найбільші хабарники і кришувальники(поряд з ними можуть бути тільки митники і сбу-шники);цікаво, скількох з них посадили за грати за 20 років, для людей тепер стало очевидно, що єдиним реальним наслідком наших революцій стало постійне покращення життя української мафії
спостережливий Показати IP 20 Вересня 2016 09:50
Вони що подуріли від безкарності-ці кагтаві та шоколадні .ДІЮТЬ ЯК В ОСТАННІЙ ДЕНЬ ІСНУВАННЯ.
Держслужбовець Показати IP 20 Вересня 2016 11:57
А держслужбовцям зарплату дають неповну і з затримками! Давайте, спровокуйте страйк, тоді не скигліть тільки...
анонім Показати IP 20 Вересня 2016 12:15
ви ж погано жили.. Так не найкраще, але те що зараз це жах і кінця невидно...........
Анонім Показати IP 20 Вересня 2016 13:22
на окраїні Луцька в західній частині вже декілька років бухтить і труїть лучан асфальтний завод, до спального району (вул Кравчука близько км), прокуратура цього не бачить, як не бачить і багато чого, на що звертати увагу її прямий обов`язок. Питання - за що піднімають прокурорам зарплату
співрозмовник до Анонім Показати IP 6 Жовтня 2016 18:17
я провінційний вчитель, а мій син - прокурор який немає ні квартири, ні машини та ще й допомагаємо йому із своїх доходів ( домашнього господарства і матеріально) тому я вірю , що не всі прокурори хабарники. А за таку зарплату не варто ризикувати життям , щоб боротися з цією системою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus