USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Заступника голови Київської ОДА затримали на хабарі у 200 тисяч

9 Вересня 2016 23:18
Працівники Нацполіції та Генпрокуратури затримали на хабарі заступника голови Київської ОДА Ігоря Любка.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на допис міністра внутрішніх справ України Арсен Аваков у мережі Фейсбук.

Зі слів міністра, Любка спіймали на вимаганні та отриманні хабара у розмірі 200 тисяч гривень від своєї підлеглої. Аваков зазначив, що посередником у цьому злочині був начальник управління Департаменту охорони здоров'я Київської ОДА Юрій Пуденко.

Згідно з версією слідства, Ігор Любко спільно із головою Київської ОДА Максимом Мельничуком місяць тому отримали непідтверджену інформацію, що керівниця Департаменту АПК Київщини виплатила 15 мільйонів гривень фермерам у якості компенсації за бюджетною програмою. Керівники області вирішили, що таку суму не могли виплатити без відкату, тому почали вимагати частину грошей, яку, за їхнім переконанням, отримала керівниця департаменту. При цьому жінці погрожували звільненням. Після цього чиновниця знайшла іншу роботу, про що повідомила керівництво ОДА. Зі слів Авакова, Любко за погодженням із Мельничуком почав вимагати гроші за підписання розпорядження про звільнення із формулюванням, яке не зашкодило б подальшому працевлаштуванню.

Тривають 13 обшуків за місцями роботи та мешкання фігурантів, у тому числі й у голови Київської ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Бандерчук В.М. Показати IP 10 Вересня 2016 09:35
Затримали на хабарі заступника голови Київської ОДА Ігоря Любка....! Суд повинен розглядати такі справи " позачергово " з вироком по максимальному сроку і про результати повідомити людей через ЗМІ ! Тоді люди повірять, що це не показуха , а реальна боротьба з хабарниками і корупцією .
Анонім до Бандерчук В.М. Показати IP 10 Вересня 2016 11:37
Ха мечтатель,не с той ноги скакали.
главне Показати IP 10 Вересня 2016 11:56
Не 200к.,а то шо Арсенчик себе негра писателя наняв
Igor Godunov Показати IP 10 Вересня 2016 13:01
http://www.fttc.com.ua/2016/07/andrej-dihtyaruk-kak-otsidevshij-vzyatochnik-yanukovicha-stal-sovetnikom-po-ekonomicheskim-voprosam-koga/ ...а як же його радник, відомий на Волині хабарник, Діхтярук Андрій Борисович?
Igor Godunov Показати IP 10 Вересня 2016 13:14
http://www.volynnews.com/news/extreme/na_khabari_piymaly_kolyshnoho_holovnoho_podatkivtsya_volyni/ Тут про нього колись розповідали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus