USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заступника Клімчука вразили ціни на Ковельському ринку

2 Лютого 2011 16:14
Ситуацію із цінами на ринку міста Ковеля ніхто не контролює, вважає заступник голови Волинської облдержадміністрації Віталій Карпюк.
Про це він заявив 1 лютого під час обласної наради з питань дотримання існуючих вимог щодо транспортування та забою сільськогосподарських тварин, переробки сировини тваринного походження, реалізації тваринницької продукції на ринках та у торговельній мережі області, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.
«Ми з головою облдержадміністрації побували на ринку. Ціну ніхто не контролює, – сказав Карпюк. – В області виробляється достатньо всіх видів продукції сільськогосподарського призначення. Є граничний рівень торгівельних надбавок на продукти першої необхідності. Його повинні всі дотримуватися. А чи знизилась ціна на м''ясо, свинину, ковбаси? Хто дивиться за формуванням ціни? Кому ми даємо можливість наживатися?»
Також чиновник наголосив, що реалізація тваринної продукції в області можлива виключно за наявності ветеринарно-санітарної експертизи.
«Сьогодні поставлено чіткі завдання і за результат їх виконання кожен несе особисту відповідальність», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
VSC Показати IP 2 Лютого 2011 16:30
Его поражают цены, а меня его тупизна.
CSV Показати IP 2 Лютого 2011 19:35
А це не Карпюк повинен приділяти увагу цінам, та ще й на сільгосппродукцію?! Постійно шукає винних, а сам - білий і пухнастий?! Тільки й може піаритися і журналістів за собою совати на марні свої засідання, від яких ніякого толку!
777 Показати IP 2 Лютого 2011 21:43
а шо вони виграють якщо знизять ціни на мясо,а селянин який годує того кабана рік і продасть за 1500 грн ніхто не думає, де в селі гроші взяти,роботи ж повно правда,да те сало має бути по 50 грн мінімум шоб того кабана було вигідно кормити бо ж всі йдуть на базар за домашнім куском м'яса хіміків ніхто не хоче,подумайте хоч раз головою БОВДУРИ
Вік Показати IP 2 Лютого 2011 22:56
Вразила - не те слово. Нікому не секрет, що Волинська область має найдорожчі ціни. З цією ціллю до нас скоро приїде коммісія із СБУ для перевірки. А зараз Податкова і Відділ по захисту прав споживачів шуршать всі торгові обєкти, піднімають всі бумаги, дивляться на ціну закупа і яка чиста виручка - думають порядок навести до приїзду коммісії
1 Показати IP 3 Лютого 2011 00:34
А на заправках та аптеках його ціни не вражають? Він що, з другої планети?
Барига Показати IP 3 Лютого 2011 10:02
Ситуацію із цінами може контролювати виключно ПОПИТ і ПРОПОЗИЦІЯ. Якщо зам голови ОДА не розуміє елементарних речей, то про яку економіку можна говорити? Може хай би Климчук заставив своїх замів підручники почитати?
AL Показати IP 3 Лютого 2011 11:05
Та чому ви дивуєтесь, не треба дивуватись, це все одна команда, вони разом будують і продають, виробляють і оббирають, обмаюють і бдуть обманювати.
Доктор Показати IP 5 Лютого 2011 14:53
http://www.kovel.tv/novyny-mista/posylyty-kontrol-za-realizatsijeju-tvarynnytskoi-produktsii.html Мені здається, що хтось тут пише фігню !!!
Аркад Показати IP 16 Лютого 2011 18:27
Тріпло.Буцімто він піклується про нас,демагогія і лапша на вуха.
хтось Показати IP 22 Лютого 2011 14:00
не треба писати всяку єрєсь якшо не розбираєтесь. і взагалі в нинішніх умовах команда Клімчука дуже навіть непогано справляється зі своїми завданнями.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus