USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Затриманий чиновник міськради Львова регулярно отримував «відкати», - СБУ

17 Листопада 2016 13:09
Працівники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою викрили на хабарництві начальника одного з управлінь Львівської міськради. Правоохоронці встановили, що чиновник регулярно отримував «відкат» від комерційної структури за сприяння в укладанні договорів на роботи з капітального ремонту будинків та благоустрою міста.

Про це повідомляє zik.ua 17 листопада з посиланням на прес-службу СБУ.

Співробітники спецслужби з’ясували, що за вже укладені угоди на майже 2 мільйони гривень посадовець вимагав 5-8 % від суми залежно від різновиду робіт. Задокументовано також домовленість начальника управління з бізнесменами посприяти підписанню нових договорів на 8 мільйонів гривень.

Оперативники СБ України затримали чиновника у центрі Львова під час отримання чергової частини хабара у розмірі 80 тисяч гривень.
Наразі відбуваються обшуки у приміщенні Львівської міськради.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.
Нагадаємо, сьогодні, 17 листопада, працівники військової прокуратури Західного регіону затримала на хабарі начальника управління житлового господарства Львівської міськради Юрія Гольця.

Як повідомила у коментарі IA ZIK прес-секретар військової прокуратури Юлія Галущак, посадовця Львівської міськради затримали під час отримання ним неправомірної вигоди у сумі близько 90 тисяч гривень.

«Зараз наші працівники продовжують працювати на місці події. Усі деталі – згодом», – зазначила Ю.Галущак.
Як повідомлялося, начальнику управління житлового господарства Львівської міської ради Юрію Гольцю оголосили підозру у справі трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Чиновнику обрано міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання. Гольця, проти якого триває слідство, не відсторонено від роботи на посаді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Всезнайко Показати IP 17 Листопада 2016 15:37
А на майдані точно був...
до всезнайко Показати IP 17 Листопада 2016 17:13
а в верховній зраді скільки таких сидить що скакали на майдані!він не перший !
юля Показати IP 18 Листопада 2016 09:45
навіщо вам той Львів, в луцку такі самі може гіршІ.То порох атаку на САМОПОМІЧ і компан......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus