USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Збільшення стипендій дозволить студентам оплатити лише їжу та сон?

3 Вересня 2008 17:45
Нової студентської стипендії вистачатиме тільки на харчування та оплату проживання в гуртожитку. Про це 3 вересня розповів заступник голови Волинської облдержадміністрації Святослав Кравчук, – інформує репортер «Волинських Новин».
Із 1 вересня стипендію заплановано підвищили вдвічі. Однак, як зазначив пан Кравчук, цих коштів спудеям заледве вистачатиме на обіди та оплату проживання в гуртожитку. «В часи мого навчання стипендія складала приблизно 35 карбованців. Пообідати можна було за копійок 80. І цього було достатньо на цілий місяць», – розповів заступник губернатора. Тепер же ціна мінімального обіду становить 7-8 гривень, а в ідеалі – 15-17 гривень. Тому якщо із запропонованої урядом суми взяти оплату за проживання у гуртожитку, що становить близько 100 гривень, у студента залишається мінімум, щоб не бути голодним.
Щодо підвищення стипендії, то пан Кравчук зазначив: наприкінці вересня стане видно, відбулося воно чи ні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Студент Показати IP 3 Вересня 2008 18:37
Ну й на презервативи ще хватить, чого там.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus