USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

ЖКГ Луцька – заповідник соціалізму, - заступник міського голови Владислав Стемковський

5 Червня 2008 18:18
Як повідомляє репортер «Волинських новин», Луцька міськрада розглядає питання реформування житлово-комунального господарства.  5 червня інвестиційні пропозиції задля демонополізації ЖКГ в мерії презентувала корпорація  «КомЕнерго».
Як зазначив заступник міськголови, директор департаменту ЖКГ Василь Стемковський, споживач повинен вибирати того, хто надаватиме послуги. Це підвищить якість надання комунальних послуг та демонополізує галузь утримання будинків.
Представники корпорації «КомЕнерго» наголосили, що пріритетним є залучення іноземних та вітчизняних інвестицій. Це дасть змогу механізувати ручну роботу та придбати потрібне сучасне обладнаня. Також створюватимуться сервісні центри, куди можна звертатися за довідками, а також можна оплачувати житлово-комунальні послуги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus