USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Звільнили від криміналу керівника ДП, який не давав людям зарплату

3 Липня 2013 10:32
Тимчасово виконувача обов’язки директора ДП «Колківське лісове господарство» звільнили від кримінальної відповідальності за те, що він не давав людям зарплатню.

Про це йдеться в ухвалі Маневицького райсуду.

Посадовцю закидали, що він не давав працівникам ДП чесно зароблені гроші. Обвинувальний акт щодо нього прокуратура скерувала до суду 12 червня. На підприємстві виникла заборгованість із зарплатні обсягом понад 200 тисяч гривень. Але, незважаючи на те, що на рахунки Колківського лісгоспу впродовж березня-травня надійшли 1,9 мільйона гривень, люди зарплатню так і не побачили.

Вже в суді посадовець свою провину визнав повністю. Водночас він подав клопотання, щоб кримінальне провадження закрили, а його звільнили від кримінальної відповідальності.

Прокурор Маневицького району Микола Дарчик не заперечував проти закриття провадження на підставі частини 3 статті 175 Кримінального кодексу України. Мовляв, керівник держпідприємства виплатив людям гроші ще до притягнення його до кримінальної відповідальності.

Тож суд задовольнив клопотання очільника лісгоспу. Його звільнили від кримінальної відповідальності, а провадження – закрили. Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus