USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцькраді думали, як покроїти 600 мільйонів

18 Грудня 2013 12:25
Проект Програми економічного та соціального розвитку Луцька на 2014-2015 роки розглянули сьогодні під час засідання виконкому міськради. На її реалізацію знадобиться понад 600 мільйонів гривень.

Про це доповів заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев сьогодні, 18 грудня.

Цей проект спільно розробили управління економіки у співпраці з виконавчими органами Луцької міської ради відповідно до Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2003 року №621 «Про розроблення прогнозних і програмних документів економічного і соціального розвитку та складання проекту державного бюджету».

Зі слів Тараса Яковлєва, програма спрямована на забезпечення сталого розвитку економіки у 2014-2015 році, підвищення рівня життя і добробуту лучан.

Серед основних цілей і завданнь – економічна реформа.

На думку доповідача, реалізація головних завдань та заходів економічного і соціального розвитку міста у 2014-2015 роках дозволить покращити інвестиційну привабливість, створити умови для підвищення рівня конкурентних переваг та потенціалу міста і його території, та на цій основі досягти належних стандартів життя та доступності якісних послуг для населення.

Усі заходи програми фінансуватимуться за рахунок коштів бюджету міста, субвенцій з державного бюджету, коштів, залучених у рамках міжнародних проектів та грантів, прямих іноземних інвестицій та власних коштів суб’єктів господарювання.

Орієнтовний обсяг фінансування заходів Програми за рахунок усіх джерел фінансування складає 618,2 мільйона гривень, з них за рахунок коштів бюджету міста - 451,9 мільйона гривень.

Проект Програми члени виконкому затвердили на розгляд під час чергової сесії міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus