USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Працівники 8 волинських підприємств святкуватимуть Новий рік без зарплати?

16 Грудня 2013 11:35
Заборгованість по заробітній платі волинянам зменшилася з початку року майже на 2,5 мільйона. Утім, ще 8 підприємств не виплатили своїм працівникам зароблене.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Бориса Клімчука сьогодні, 16 грудня.

Зі слів очільника краю, з початку року прокуратурі Луцька вдалося повернути 2,401 мільйона. Та боржники на Волині ще залишаються. Вони боргують людям ще 2,7 мільйона зарплатні.

Зокрема, три волинських підприємства, які не виплатили своїм працівникам заробітну плату, економічно активні. Ще три – банкрути, а 2 – економічно неактивні.

Крім того, очільник області потішився й приростом у промисловості та аграрній сфері області. Приріст склав 0,2 і 0,1 відсотка відповідно.

«Одна десята відсотка - це дуже важливо», - вважає Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus