USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Як «скачуть» ціни на ринках Волині

24 Грудня 2013 10:50
На Волині підвищились ціни на продукти харчування та безалкогольні напої, а також на фармацевтичну продукцію, стоматологічні послуги та послуги санаторно-курортних установ, повідомили у прес-службі обласного управління статистики.

Згідно з даними Державної служби статистики України, індекс споживчих цін в країні у листопаді становив 100,2%, з початку року – 100,0%, на Волині – відповідно 100,3% та 99,4%.

На споживчому ринку області у листопаді ціни на продукти харчування та безалкогольні напої підвищились на 0,4%. Серед продуктів харчування найбільше подорожчали яйця (на 5,2%) та молоко (та 5,1%). В меншій мірі збільшилися ціни на сметану, сир і м’який сир (творог), масло, крупи гречані, кисломолочну продукцію, рибу та продукти з риби, сало, хліб і хлібопродукти. В той же час простежується зниження цін на фрукти, соняшникову олію, борошно, маргарин, овочі, свинину, м'ясо птиці, яловичину та телятину.

Алкогольні та тютюнові вироби в загальному подорожчали на 0,4%.

Збільшення цін у сфері охорони здоров’я на 0,2% відбулося за рахунок подорожчання фармацевтичної продукції, стоматологічних послуг та послуг санаторно-курортних установ.

У повідомленні також йдеться, що ціни на транспорт в цілому знизились на 0,5%, що зумовлено зменшенням вартості палива та мастил на 1,1%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
це Показати IP 24 Грудня 2013 11:25
повна брехня,що де-що подешевшало.В нас ціни мають тенденцію тільки зростати.Це прерогатива "нашої" влади.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus